Βαθμολογία

Ήττα για Αστέρα Τυρνάβου από Λάρισα 2012

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε σήμερα (12/4) η ομάδα του Αστέρα Τυρνάβου στην έδρα της Λάρισας 2012 για την 27η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Σάκη Παπακωνσταντίνου βρέθηκε να χάνει από το 15', έφερε το ματς στα ίσια, ωστόσο με ένα αυτογκόλ έγινε το 2-1 και μοιραία ήρθε ακόμα μια ήττα. Μάλιστα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαντή Γ.

Στο 15' η Λάρισα 2012 άνοιξε το σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, ενώ στο 58' ο Καρακώστας με σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα στο 65' ύστερα από αυτογκόλ, όμως ο Αστέρας είχε δυο ευκαιρίες να ισοφαρίσει.

Αρχικά στο 80' με το καλό σουτ του Πάσσιου Α. και την μπάλα να περνά άουτ και δυο λεπτά αργότερα με το σουτ του Γαλάνη που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 87' ο Μπαντής Γ. αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και έτσι η ομάδα τελείωσε με 10 παίκτες.

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Καρακώστας Ν., Γκαραγκούνης Β., Γαλάνης, Λάζος, Πάσσιος Β., Γκαραγκούνης Σ., Τάκης, Καρακώστας Σ. (50' Γκαραγκούνης Ι.), Πάσσιος Α., Μπαντής Γ., Ισούφης (30' Μαυρίδης).