Βαθμολογία

Νίκη από τα έντεκα βήματα για την Γιάννουλη (PICS)

Νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε σήμερα (12/4) η ομάδα του Αμπελωνιακού απέναντι στην Δόξα Βλαχογιαννίου για την 27η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη σε ένα παιχνίδι μέτριο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς τις μεγάλες φάσεις, αλλά καλύτερο στην επανάληψη πήρε την νίκη και έφτασε τους 45 βαθμούς, ενώ δέκα λιγότερους έχει η σημερινή της αντίπαλος.

Στο 12' η πρώτη καλή στιγμή όταν από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοθανάση Δ. για τους φιλοξενούμενους ο Σουφχάρας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Η απάντηση της Γιάννουλης ήταν με το σουτ του Μανάκα στο 25' που έδιωξε με υπερένταση ο Χάμος, ενώ στο 30' ο διαιτητής Γκαραβέλης έδειξε το σημείο του πέναλτι σε χέρι του Σουφχάρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοταρέλας που έκανε το 1-0 για την Δήμητρα.

Το γκολ αυτό έδωσε πνοή στην ομάδα της Γιάννουλης που συνέχισε να έχει ευκαιρίες και έτσι στο 34' από εκτέλεση κόρνερ του Σπανού ο Εμμανουήλ πήρε την κεφαλιά για να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ ο Χάμος, με τον πορτιέρο του Βλαχογιαννίου να αντιδρά σωστά και στο 39' στην κεφαλιά του Χατζηγρηγορίου από εκτέλεση φάουλ του Θώμου. Τελευταία καλή φάση για το πρώτο μέρος στο 43' με το σουτ του Γκατζούλη να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη οι δυο πρώτες καλές στιγμές ήταν για το Βλαχογιάννι όταν ο Βάλλας στο 56' έκανε καλό σουτ από κοντά με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Γκουρομπόνου στο 75'. Η Δήμητρα προσπάθησε για το 2-0 και στο 82' ο Χατζηγρηγορίου ξέφυγε στην αντεπίθεση βρέθηκε μόνος απέναντι στον Χάμο, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Το Βλαχογιάννι απείλησε για το 1-1 στο 87' με το κοντινό σουτ του Τόλιου να φεύγει άουτ και στην αμέσως επόμενη φάση καλό σουτ του Μανάκα για τους γηπεδούχους με την μπάλα να περνά άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο 90' για την Δήμητρα με το καλό σουτ του Χατζηγρηγορίου και την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Γκαραβέλης (Αναστασίου, Διαμαντής).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κιρανούδης, Μπάμπαλης, Αμπατζίδης, Τούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Γκατζούλης, Μανάκας, Χατζηγρηγορίου (90+1' Αετόπουλος), Κοταρέλας (62' Μπαρούτσας), Σπανός (80' Καραγεώργος).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χάμος, Γεωργατζάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (80' Χαράλαμπος), Κοντοθανάσης Βρ, Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Τόλιος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ