Βαθμολογία

Λύτρωση με Σπανό για Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε σήμερα (12/4) ο Ηρακλής Λάρισας απέναντι στις Νέες Καρυές 2012 για την 28η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη σε ένα ωραίο παιχνίδι αν και βρέθηκε να χάνει 0-1 από την αξιόμαχη και έμπειρη ομάδα των Νέων Καρυών, ισοφάρισε άμεσα και πήρε τελικά την νίκη χάρις σε τέρμα του Σπανού στο 88'.

Πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης ήταν στο 38' με το σουτ του Φώτου από πλευράς Ηρακλή να φεύγει ψηλά άουτ, ενώ στο 42' ο Μάτος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ κάνοντας με πλασέ το 0-1. Άμεση απάντηση από τους γηπεδούχους με τον Ξαφάρα να ανατρέπει τον Λιανό και τον ρέφερι Νίτσα να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαφειρίου που ισοφάρισε σε 1-1.

Πάντως πριν βγει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα, αλλά η κεφαλιά του Ζαφειρίου αποκρούστηκε από τον Καλλιμάνη και στην επαναφορά ο Φώτος δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει.

Στην επανάληψη πρώτη καλή στιγμή στο 49' όταν από σέντρα του Σπανού ο Μολάς έχασε την ευκαιρία του αγώνα για να κάνει το 2-1, ενώ στο 65' το σουτ του Γκιουρσάνη πέρασε άουτ, όπως άουτ κατέληξε και το σουτ του Ζαφειρίου στο 81' από πλάγια.

Τελικώς η λύτρωση για τον Ηρακλή ήρθε στο 88' όταν ο Σπανός με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καλλιμάνη που αναγκάστηκε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Διαιτησία: Νίτσας (Πατέτσος, Ντίνου).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Λιανός, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Φώτος (60' Γκιουρσάνης), Μπάμης, Πατσής, Μολάς (87' Σουλτούκης), Σπανός, Ζαφειρίου, Αποστόλου.

Νέες Καρυές (Βαγγέλης Μπρισίμης): Καλλιμάνης, Σιδέρης (49' Τσιώλης Ν.), Τσιώλης Ε., Καφφές, Ξαφάρας, Μεμάι, Τριανταφυλλόπουλος (64' Πράπας), Σχοινάς, Σέντζας, Μάτος, Ταρταμπούκας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ