Βαθμολογία

Ζιάκας: «Το ίδιο έργο με τα άλλα παιχνίδια»

Στο γεγονός ότι για ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΛ ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, αλλά δεν πήρε το θετικό αποτέλεσμα αναφέρθηκε με δηλώσεις του, μετά την ήττα της ΑΕΛ από τον Πανιώνιο, στο athleticlarissa ο τεχνικός της κ-20 Μίλτος Ζιάκας.

Ο κ. Ζιάκας ανέφερε ότι για ακόμα ένα ματς η ομάδα του είχε την υπεροχή και την κατοχή, όμως στάθηκε στην εμπειρία των αντιπάλων που τελειώνουν τις φάσεις. Αναφέρθηκε στην πρόοδο της ομάδας και είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιάκα:

«Ζήσαμε ακόμα ένα παιχνίδι, το ίδιο έργο όπως και στα άλλα. Εμείς ενώ είχαμε την υπεροχή, την κατοχή και τον έλεγχο οι αντιπάλοι μας ήταν πιο έμπειροι τέλειωσαν τις φάσεις και έτσι ήρθε ακόμα μια ήττα. Πρέπει να βελτιωθούμε στην συνέχεια και να μην μένουμε μόνο στις καλές εμφανίσεις, αλλά να πέρνουμε και αποτελέσματα.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά, η ομάδα έχει παρουσιάσει πολύ πρόοδο και αυτή είναι φανερή. Εξάλλου το λένε και οι αντίπαλοι μας σε κάθε παιχνίδι γιατί όπου πάμε εισπράττουμε καλά λόγια. Το βασικό είναι να υπάρχει πρόοδος και εξέλικη προκειμένου οι παίκτες αυτοί να είναι το αύριο της ΑΕΛ».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ