Βαθμολογία

Άδικη ήττα για την κ-20, 2-1 από Πανιώνιο (PICS)

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε σήμερα (12/4) η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Πανιώνιου για την εξ αναβολής 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Ένα παιχνίδι κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες στο ανοικτό γήπεδο του Δήμου Γλυφάδας, έδρα της τοπικής ομάδας, χωρίς όμως τον πολύ κόσμο και με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια να δίνει το παρών. Μάλιστα ο κ. Κούγιας κάθισε στον πάγκο που είναι ανάμεσα στους πάγκους των ομάδων.

Αγωνιστικά η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα παρουσίασε καλό πρόσωπο και σίγουρα θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα καθώς δέχτηκε δυο τέρματα σε καίρια σημεία, ένα λίγο πριν το ημίχρονο και ένα στην επανάληψη όταν και ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δεν έδειχνε να κινδυνεύει με κάποιο τέρμα.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο καθώς ευτύχησαν να σκοράρουν από μια στημένη φάση, ενώ είχαν και δοκάρι. Στην επανάληψη κόντρα στην ροή του αγώνα πέτυχαν το 2-0, αλλά και πάλι οι "βυσσινί" δεν παράτησαν το παιχνίδι, μείωσαν σε 2-1, είχαν δοκάρι και μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με το 2-2 από την Αθήνα.

Στο 18' πρώτο σουτ από πλευράς ΑΕΛ όταν ο Αναγνώστης πάσαρε στον Γεωργακόπουλο αυτός έκανε σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε παίκτη του Πανιώνιου και από εκεί να καταλήγει στον Μακρή που σούταρε με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Τέσσερα λεπτά αργότερα εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου από πλευράς γηπεδούχων η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Παϊτέρη, με τον Αντωνακόπουλο να γίνεται κάτοχος της, αλλά από πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Αναστόπουλος έκανε κοντινό σουτ που έδιωξε ο Παϊτέρης, ενώ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα δέκα λεπτά αργότερα. Από εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου ο Αρσενίδης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της ΑΕΛ. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα παρότι στις καθυστερήσεις ο Μασούρας εκτέλεσε φάουλ, όμως πριν η μπάλα φτάσει σε παίκτη των "βυσσινί" παρενευλήθη παίκτης του Πανιώνιου διώχνοντας σε κόρνερ.

Η ομάδα του Ζιάκα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη είχε την υπεροχή και την κατοχή και τις ευκαιρίες. Αρχικά στο 54' από σέντρα του Αναγνώστη η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στο Μακρή που έκανε ωραίο σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ένα λεπτό αργότερα από εκτέλεση φάουλ του Κουσσιά ο Αναγνώστης από αριστερά σούταρε άουτ.

Στο 63' από εκτέλεση κόρνερ του Δερμιτζάκη η μπάλα βγήκε άουτ από παίκτη των γηπεδούχων, ωστόσο ο ρέφερι Όντος έδειξε ότι αυτή βγήκε από παίκτη της λαρισινής ομάδας. Στο 65' ο Κουτσοπωδίτης έκανε σκληρό φάουλ για κόκκινη στον Μασούρα κάτι που προκάλεσε την έκρηξη των ανθρώπων της ΑΕΛ, αλλά και του κ. Κούγια.

Και ενώ στο 68' η ΑΕΛ είχε νέα καλή στιγμή με το σουτ του Δερμιτζάκη από την σέντρα του Κουσσιά που μπλόκαρε ο Αστράς ο Πανιώνιος έφτασε στο 2-0 με την συμπλήρωση των 70 λεπτών της αναμέτρησης με τον Αντωνακόπουλο. Παρά το 2-0 η ΑΕΛ δεν παράτησε το παιχνίδι μείωσε σε 2-1 με τον Μασούρα στο 74', ενώ στην αμέσως επόμενη φάση είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη. Τελευταία καλή στιγμή για το 2-2 χάθηκε στις καθυστερήσεις όταν στο πρώτο λεπτό ο Μασούρας έκανε το σουτ για να αποκρούσει στην γωνία ο Αστράς.

Διαιτησία: Όντος (Κούλης, Κόκορης)

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Βλάχος, Μπέτσης, Κουτσοπωδίτης, Σταυρόπουλος, Αρσενίδης, Βουκελάτος, Καραχήνας (56' Μερκούρη), Αντωνακόπουλος, Γλύνος (70' Αποστόλου), Αναστόπουλος (86' Μιτσογιάννης.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Θ., Καλούσης, Αναγνώστης, Μακρής (75' Μακροβασίλης), Δερμιτζάκης, Γεωργακόπουλος, Μασούρας, Χατζής (35' λ.τ. Κουσσιάς), Νούσιος (80' Τσιούτσιας).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ