Βαθμολογία

Συγκλονιστική ανακοίνωση από τους παίκτες του «Γηραιού»

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά η εξωγηπεδική κατάσταση τους έχει φέρει στα όριά τους. Για τον λόγο αυτό, με μία συγκλονιστική ανακοίνωση τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4) έκαναν γνωστό ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις.

Όπως καταγγέλλουν, τους δόθηκε ένα εξευτελιστικό ποσό και για τους 30 ποδοσφαιριστές και πλέον δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδεις, καθημερινές ανάγκες τους. «Δεν πάει άλλο. Όχι γιατί δε θέλουμε, αλλά, επειδή δεν αντέχουμε», καταλήγει το κείμενό τους.

Αναλυτικά: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού Ηρακλή, τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, σεβόμενοι τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας μας, όπως και τις υποχρεώσεις μας.

Ξεπερνάμε έως τώρα, κάθε δυσκολία, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του αγώνα σωτηρίας του Ηρακλή, κάνοντας υπομονή, παλεύοντας, σε συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες.

Ομως, σε όλα υπάρχει ένα όριο. Ακούμε εδώ και πολύ καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια, αλλά, παραμένουμε απλήρωτοι. Είμαστε άνθρωποι και δεν έχουμε πλέον χρήματα ούτε για τις απλές, στοιχειώδεις, καθημερινές ανάγκες μας.

Κουρασθήκαμε. Κάναμε υπομονή μέχρι σήμερα, ελπίζοντας ότι θα πάρουμε έστω ένα μισθό, αλλά, αποδείχθηκε ότι μάταια περιμέναμε, καθώς, απλώς, μας προσφέρθηκε ένα πάρα πολύ μικρό, εξευτελιστικό ποσό και για τους 30 ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφασίσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να σταματήσουμε να προπονούμαστε. Εάν δεν γίνει κάτι, ειλικρινά, θα βρεθούμε σε πλήρες αδιέξοδο και για ότι ακολουθήσει, η ευθύνη δε θα είναι δική μας. Δεν πάει άλλο. Οχι γιατί δε θέλουμε, αλλά, επειδή δεν αντέχουμε.

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ».