Βαθμολογία

Προημιτελικοί Champions League, «δεύτερη πράξη»...!

Champions League, μέρος δεύτερο διεξάγεται σήμερα (12/4) όπου φυσικά και το ματς Ντόρτμουντ-Μονακό (19:45) στον απόηχο της έκρηξης βόμβας χθες στη Γερμανία.

Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης

Στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ματς που από πολλούς έχει αποκτήσει χαρακτήρα πρόωρου τελικού. Στις 22 αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί, η Μπάγερν έχει 11 νίκες, η Ρεάλ έχει 9 νίκες και μόλις 2 είναι οι ισοπαλίες,  και στις 10 προηγούμενες φάσεις νοκ-άουτ που αναμετρήθηκαν οι προκρίσεις είναι 5-5. Οι «Βαυαροί» του Κάρλο Αντσελότι «πονοκεφαλιάζουν» για τη συμμετοχή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό φορ να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και να αποχωρεί από τη χθεσινή προπόνηση. Αμφίβολη κρίνεται και η παρουσία του Τόμας Μίλερ, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο Ματς Χούμελς. Για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, ο Ζινεντίν Ζιντάν καλείται να βρει λύσεις για τα κενά των Πέπε και Βαράν, με τους Σέρχιο Ράμος και Νάτσο να επωμίζονται το ρόλο των κεντρικών αμυντικών.

Πιθανές συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Τσάβι Μαρτίνες, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Βιδάλ, Αλόνσο, Τιάγκο, Ρόμπεν, Ριμπερί, Λεβαντόφκσι

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λέστερ

Στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Λέστερ. Σημαντική απουσία για τους γηπεδούχους η μη συμμετοχή του Κέβιν Γκαμεϊρό, με το Γάλλο φορ να μένει τελικά εκτός αποστολής μιας και δεν ξεπέρασε έγκαιρα τον τραυματισμό του. Παρτενέρ του Γκριεζμάν στη γραμμή κρούσης αναμένεται να είναι ο Φερνάντο Τόρες. Για τις «αλεπούδες» της Λέστερ, ο Βρετανός Κραίγκ Σέξπηρ δε θα έχει στη διάθεσή τον αρχηγό του Γουές Μόργκαν και τον αμυντικό χαφ Ναμπάλις Μεντί. Οι πρωταθλητές Αγγλίας ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς. Εντυπωσιακό δεδομένο του ματς το γεγονός πως τις δύο από τις τρεις τελευταίες φορές που η Λέστερ αποκλείστηκε από τη συνέχεια ευρωπαϊκής διοργάνωσης θύτης ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης! Η πρώτη ήταν στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων 1961/62 και η δεύτερη στον πρώτο γύρο του UEFA Cup 1997/98.

Πιθανές συνθέσεις:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Καράσκο, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Γκριεζμάν, Τόρες

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μπεναλουάν, Χουτ, Φουχς, Μαχρέζ, Ντρίνκγουότερ, Ν' Ντιντί, Όλμπραϊτον, Οκαζάκι, Βάρντι