Βαθμολογία

Την... κοπάνησε, «γλίτωσε» και σκόραρε

Το πρώτο του γκολ μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του με την Ερεμπρο πανηγύρισε ο... Βεροιώτης Κένεντι Ιγκμποανανίκε. Ο Νιγηριανός φορ με την σουηδική υπηκοότητα ήταν η ηχηρότερη μεταγραφή του Γενάρη για την ομάδα της Ημαθίας, αλλά τα μάζεψε και έφυγε μόλις 20 μέρες (στα τέλη Φεβρουαρίου) μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, δίχως να έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου σε επίσημο παιχνίδι. 

Επισήμως διέρρευσε από πλευράς Βέροιας ότι υπήρχε ένα προσωπικό ζήτημα που δεν επέτρεψε στο πρώην αστέρι του MLS και των ΑΙΚ, Τζουγκάρντεν να συνεχίσει στη Βέροια, αλλά οι κακές γλώσες έλεγαν πως υπήρχαν οικονομικής φύσης θέματα, τα οποία και ανάγκασαν τον εν λόγω στράικερ να κουνήσει... μαντήλι. Αλλωστε, τα ίδια προβλήματα ταλαιπωρούν αυτούς που έμειναν πίσω και ήπιαν και το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού και παραμένουν απλήρωτοι.

Να αναφέρουμε ότι ο Ιγκμποανανίκε πανηγύρισε γκολ στην εκπνοή του εκτός έδρας αγώνα της Ερεμπρο με την Βάσμπι, με το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε σε 2-2 και απέδρασε με τον βαθμό. Ο Νιγηριανός τράβηξε το δρόμο του και η Βέροια το δικό της και συγκεκριμένα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

a-sports.gr