Βαθμολογία

Μετέωρος ο Ζάιρο

Δεν είναι μόνο οι προσεχώς ελεύθεροι Λίλα και Ακόστα που βρίσκονται ακόμη στον αέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού υπάρχει και τρίτος παίκτης. Ο λόγος για τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ Ζάιρο.

Ο Βραζιλιάνος είναι μία από τις καλύτερες μεταγραφές που έκαναν οι Ηπειρώτες το καλοκαίρι και έχει βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μετρά 25 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και τρία τέρματα και έχει εξελιχθεί σε αναντικατάστατο.

Τον πρώτο λόγο για το τι θα γίνει τον έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έως τώρα δεν έχει πάρει καμία απόφαση. Ακόμη και ο ίδιος ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα πάει λογικά στη Θεσσαλονίκη και εκεί θα έχει μία συνάντηση με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων».

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως από τον ΠΑΣ Γιάννινα μιλούν με τα καλύτερα λόγια όχι μόνο για την ποιότητά του ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Τους έχει κερδίσει όλους με την εικόνα του αυτούς τους μήνες και η πρόθεση της ομάδας είναι να τον κρατήσει, ενώ και ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

a-sports.gr