Βαθμολογία

Μπύρος: «Είναι για να με κοροϊδεύετε...»

Έβαλε αρκετά χρήματα στη Δόξα Δράμας, προσπάθησε πολύ για να ανεβεί εκείνη, αλλά η ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν καταδικαστική. Η σεζόν φαίνεται να τέλειωσε για τους Δραμινούς κρίνοντας κανείς και από τις δηλώσεις του Γιάννη Μπύρου.

Ο μεγάλος χορηγός των «μαυραετών» έβγαλε το καπέλο στους Πόντιους για την ομάδα που δημιούργησαν, εξέφρασε την πικρία του γιατί πάλευε ολομόναχος, ενώ άφησε ανοιχτό το να βοηθήσει την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε στο «Μετρπολις 95.5»:

Για τις ανησυχίες του κόσμου της Δράμας πως μπορεί να σταματήσει να βοηθά οικονομικά τη Δόξα: «Θα ήθελα οι συμπολίτες μου να είχαν αυτές τις ανησυχίες πιο πριν. Όταν ήμουν ολομόναχος. Τώρα δεν είναι λίγο αργά; Ήμουν ολομόναχος στη Δόξα Δράμας. Δεν με βοήθησε κανείς. Αλλά είπα ότι έστω κι έτσι θα τη βοηθήσω τη Δόξα. Περιμένω τις εκλογές, να προκύψει η νέα διοίκηση και αν μου αρέσει η διοίκηση θα είμαι ξανά χορηγός. Αν μπορεί να βγει μια διοίκηση που θα δουλέψει και θα αποδώσει θα με έχει πάντα κοντά της. Αρκεί να βρεθεί μια διοίκηση που θα μπορεί να προσφέρει κάτι».

Για το οικονομικό κόστος της φετινής χρονιάς: «Θα μου βγει 1,1 εκ. ευρώ όλη η χρονιά. Όπως έγινε όλο το πράγμα είναι για κοροϊδία, είναι να με κοροϊδεύετε. Όταν βασίζεσαι σε ξένα χέρια για να κάνεις μια δουλειά είναι για κοροϊδία. Έχω κάνει μια δουλειά που κάνει τζίρο εκατομμυρίων με έναν γκασμά και ένα φτυάρι. Στο ποδόσφαιρο και με εκατομμύρια δεν μπορείς να κάνεις δουλειά. Πήραμε 30 παίκτες και δεν καταφέραμε να κάνουμε ομάδα πρωταθλητισμού».

Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που παίρνει, κατά τα φαινόμενα, την άνοδο με μικρότερο μπάτζετ: «Ήταν πιο μάγκες από εμένα. Εγώ δεν γνώριζα από ποδόσφαιρο. Τους παραδέχομαι και τους δίνω συγχαρητήρια».

Για το αν θα είναι το μπάτζετ εξίσου υψηλό και τη νέα χρονιά: «Θα δω ποια διοίκηση θα βγει. Τη νέα χρονιά η Γ’ Εθνική θα γίνει με πολλούς ομίλους. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται τόσα χρήματα».

Για τους στόχους της Δόξας τη νέα σεζόν: «Δεν γνωρίζω τίποτα αν δεν βγει νέα διοίκηση και πώς θα συνεργαστώ μαζί της. Είμαι απλά χορηγός».