Βαθμολογία

Καραμανλή: «Στο πλευρό Παναθηναϊκού και ΑΕΚ η ΝΔ»

Την απόλυτη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, όσον αφορά το γηπεδικό πρόβλημα των δυο συλλόγων εξέφρασε η αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού του κόμματος Άννα Καραμανλή.

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι θα πρέπει να είναι αυτονόητο σύλλογοι όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα πρέπει επιτέλους να έχουν την δική τους στέγη και ανέφερε ότι το κόμμα είναι υπέρ της κατασκευής των γηπέδων τους. Μάλιστα όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που εμπόδιζε τις εργασίες σε Νέα Φιλαδέλφεια και Βοτανικό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα της κ. Καραμανλή:

«Για τη Νέα Δημοκρατία είναι αυτονόητο ότι ένας σύλλογος του εκτοπίσματος και της ιστορίας της Α.Ε.Κ. πρέπει να έχει τη δική του στέγη και, μάλιστα, εκεί που είναι η φυσική του έδρα. Στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γι’ αυτό και υπερψηφίσαμε την σχετική τροπολογία.

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται, επίσης, στο πλευρό και του Παναθηναϊκού.

Στη συνάντηση που είχα σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Ηλία Μιχαλαριά, τον διαβεβαίωσα ότι στηρίζουμε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τη δική του σύγχρονη στέγη στη βάση, όμως, ρεαλιστικού σχεδίου, με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου και τους χιλιάδες φιλάθλους του.

Κανείς δεν ξεχνά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ήταν αυτά που εμπόδιζαν την κατασκευή του γηπέδου της Α.Ε.Κ. στη Νέα Φιλαδέλφεια και πρωταγωνιστούσαν στο μπλοκάρισμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Όσο και να προσπαθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα πρέπει να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου…».