Βαθμολογία

Στο Μενίδι ο Απόλλων, στον Εύοσμο η Λαμία

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε το διήμερο 12 και 13 Απριλίου στο πρωτάθλημα της Football League με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 26ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική στην οποία ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης αγωνίζεται στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό, ενώ εκτός αγωνίζεται και η Λαμία που κοντράρεται στον Εύοσμο με τον Αγροτικό.

Ακόμα μια νίκη λοιπόν θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Αχαρναϊκό στο Μενίδι σε ένα ματς αθηναϊκών ομάδων. Η Ελαφρά Ταξιαρχία αγωνίζεται την Μεγάλη Τετάρτη στις 16:00, έχει 65 βαθμούς και με ακόμα μια νίκη θα κάνει ακόμα ένα βήμα προς την Super League.

Την ίδια μέρα, αλλά μια ώρα νωρίτερα αγωνίζεται η δεύτερη της βαθμολογίας Λαμία απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οι Φθιώτες θέλουν μόνο την νίκη προκειμένου να πάνε στους 65 βαθμούς και να περιμένουν στραβοπάτημα του Άρη.

Ένας Άρης που αγωνίζεται εκτός έδρας την Μεγάλη Πέμπτη στις 15:00 με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο και φυσικά δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στην προσπάθεια του για μείωση της διαφοράς από την πρώτη δυάδα που οδηγεί στην άνοδο.

Τέλος την Μεγάλη Τετάρτη στις 15:00 υπάρχει ένα παιχνίδι με άρωμα Super League, ένα παραδοσιακό επαρχιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ, ενώ μια ώρα αργότερα στην Καρδίτσα η τοπική Αναγέννηση υποδέχεται τα Τρίκαλα στο ντέρμπι των μικρών της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 26ης αγωνιστικής της Football League:

Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου

Καλλιθέα - Πανθρακικός 3-0 (α.α.)

14:30

Κισσαμικός - Καλλονή

Σπάρτη - Χανιά

15:00

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ

Αγροτικός Αστέρας - Λαμία

16:00

Αχαρναϊκός - Απόλλων Σμύρνης

Αναγέννηση Καρδίτσας - Τρίκαλα

Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου

15:00

Παναιγιάλειος - Άρης

16:00

Αιγινιακός - Πανελευσινιακός