Βαθμολογία

Κατσουράνης: «Να τιμήσει ο κόσμος το φιλικό»

Συνέντευξη στο ΣΠΟΡ FM 94.6 και τους συναδέλφους Αλέξη Σπυρόπουλο και Μάνο Σπανόπουλο έδωσε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο παλαίμαχος άσος και πρόεδρος της Παναχαϊκής Συμμαχίας αναφέρθηκε στο επικείμενο φιλικό της Εθνικής του 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πορτογαλίας και την Παναχαϊκή καλώντας τον κόσμο να τιμήσει το φιλικό αυτό με την παρουσία του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κώστα Κατσουράνη:

Για το αν θα παίξει ο Δέλλας που επικαλείται τραυματισμό:

«Όχι, δεν ισχύει. Βάζει βίντεο παντού ότι κάνει θεραπείες. Το κάνει για να τον λυπηθούν, αλλά θα παίξει. Θα είναι σχεδόν όλα τα παιδιά του 2004 εκτός από τον Χαριστέα, που είναι στο εξωτερικό και τον Γιαννακόπουλο, που είχε προγραμματίσει από πριν ένα ταξίδι. Επίσης θα είναι οι Λυμπερόπουλος, Γεωργάτος και Κυργιάκος. Συνολικά θα είμαστε 22 άτομα».

Για τον λόγο που γίνεται το παιχνίδι:

«Θα είναι για καλό σκοπό, αφού τα χρήματα θα πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Γι’ αυτό ευχαριστώ τα παιδιά που έρχονται να μας βοηθήσουν και στηρίζουν το εγχείρημα της Παναχαϊκής να κάνει κάτι υγιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ την ομάδα του 2004 μαζεμένη. Είναι ευκαιρία γιατί αυτά τα παιδιά έγραψαν ιστορία και έχουν προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν διδάξει ήθος και αυτό νομίζω ότι αξίζει ο κόσμος να τους τιμήσει με την παρουσία του».

Για το πλάνο του στην Παναχαϊκή:

«Ο νούμερο 1 στόχος είναι να βρεθεί λύση με τα χρέη. Είμαστε σε καλό δρόμο νομίζω. Και μετά είναι να αρχίσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Είναι δύσκολο, αλλά έχω ξεκινήσει κάποιες επαφές και θα δούμε τι θα κάνουμε. Δουλέψαμε σαν ομάδα πρώτης εθνικής. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα αυτονόητα στο ποδόσφαιρο. Καλύτερα να ξοδέψουμε λεφτά για να κάνουμε εγκαταστάσεις και ακαδημίες παρά να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία».

Για τους ημιτελικούς Κυπέλλου με τους «μεγάλους»:

«Είναι πολύ ανοιχτά παιχνίδια και θα τα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ο καλύτερος να πάει στον τελικό».

Για την ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Χαλκιάς:

«Ο Χαλκιάς θα παίξει με την Εθνική. Η Παναχαϊκή έχει παίκτες».