Βαθμολογία

Αβραάμ: «Κρατάμε την πόλη στους ώμους μας»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή «Ο Σκόρερ» του Λάζαρου Παπαδούλη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ανδρέας Αβραάμ.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με την Ξάνθη λέγοντας χαρακτηριστικά «Κρατάμε την πόλη στους ώμους μας», ενώ το χαρακτήρισε και όχι άδικα ματς της χρονιάς. Ο Κύπριος άσος ανέφερε επίσης ότι ούτε στον πρώτο γύρο έπρεπε να είχε χάσει η ΑΕΛ, ανέφερε ότι άγχος σε λογικά πλαίσια υπάρχει και ότι η βαθμολογική θέση αδικεί την ΑΕΛ.

Χαρακτήρισε οικογένεια την ομάδα, πολύ καλό προπονητή τον Πάους του οποίου η δουλειά φαίνεται και θα φανεί καλύτερα στην συνέχεια, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για τις Άγιες Μέρες.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Αντρέα Αβραάμ:

Σε ερώτηση για το που χάθηκε η νίκη στο Περιστέρι είπε:

«Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν το ματς να έχει χαμηλό ρυθμό, να έχουμε εμείς τον έλεγχο και σε κάποια φάση να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Δεν έγινε, δεν τα καταφέραμε, αλλά σίγουρα και ένας βαθμός είναι καλός. Αν δεν κερδίσεις ένα ματς κοιτάς να μην το χάσεις. Σημαντικός και ο βαθμός, κοιτάμε την συνέχεια, να δουλέψουμε για να πάρουμε το ματς της χρονιάς».

Σε ερώτηση για το ότι η ομάδα παρουσιάστηκε συμπαγής και δεν δέχτηκε τέρμα, όλο αυτό αν δείχνει έργο Πάους ανέφερε:

«Σίγουρα παίζουν ρόλο, εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και με Αστέρα Τρίπολης η ομάδα ήταν αλλαγμένη και το 1-4 είναι μαγική εικόνα. Ο Αστέρας με δυο φάσεις έκανε δυο γκολ, εμείς με δεκαπέντε και πόσα κόρνερ δεν κάναμε. Ο προπονητής έχει βάλει το στίγμα του και πιστεύω στις δυο εβδομάδες θα δουλέψουμε και θα φαίνεται στα μάτια μας ότι αυτό το ματς δεν το χάνουμε».

Σε ερώτηση για το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ξάνθη όπου ούτε εκεί έπρεπε να χάσει η ΑΕΛ δήλωσε:

«Ούτε στην Ξάνθη έπρεπε να χάσουμε. Δεν έπρεπε να χάσουμε, είχαμε καλή απόδοση σε εκείνο το ματς κάναμε αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος με ένα τέρμα χάσαμε. Αυτό που πρέπει να βλέπουμε από τα προηγούμενα παιχνίδια ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα, ειδικά στο γήπεδο μας και στο ματς που ακολουθεί παίζουμε όλη την χρονιά. Κρατάμε την πόλη στους ώμους μας».

Σε ερώτηση για το αν είχε άγχος η ομάδα στο Περιστέρι είπε:

«Δεν θέλω να πω για άγχος, σίγουρα υπάρχει δεν είναι κάτι αφύσικο όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια γιατί σε όλες τις ομάδες άγχος υπάρχει. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η ΑΕΛ παίρνει αποτελέσματα με το σπαθί της».

Σε ερώτηση για το αν αδικείται η ΑΕΛ από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται ανέφερε:

«Φυσικά μας αδικεί. Χάσαμε πολλά ματς που μπορούσαμε να τα πάρουμε. Εντάξει δεν λέω ότι έπρεπε να πάμε για Ευρώπη, αλλά σίγουρα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά και να μην κινδυνεύουμε».

Σε ερώτηση για τον Αντρέ Πάους και την συνεργασία μαζί του στην Ανόρθωση τόνισε:

«Ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας σοβαρός προπονητής του αρέσει να δουλεύει πάρα πολύ. Θέλει σε όλες τις ομάδες, όσους παίκτες έχει να τους νιώθει ότι τους χρειάζεται. Του αρέσει πολύ η τακτική, να υπάρχει πειθαρχία εντός και εκτός γηπέδου και σίγουρα η καλή δουλειά του θα φανεί στο μέλλον».

Σε ερώτηση για το αν είναι επιθετικογενής προπονητής είπε:

«Ναι. Είναι Ολλανδός, οι Ολλανδοί παίζουν επιθετικά το 4-3-3 είναι το αγαπημένο τους σύστημα. Γενικά του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει και το αντίθετο να πάει πιο συμπαγής η ομάδα σε ένα παιχνίδι».

Σε ερώτηση για τις διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το κυπριακό ποδόσφαιρο ανέφερε:

«Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Οι μόνες διαφορές που υπάρχουν είναι ότι οι ομάδες κάτω από την έκτη θέση στην Ελλάδα είναι ανώτερες από τις αντίστοιχες της Κύπρου, ενώ οι πρώτες έξι της Ελλάδος είναι σχεδόν ίδιες με τις αντίστοιχες της Κύπρου».

Σε ερώτηση για το αν έχει συνηθίσει στην Λάρισα μετά από ένα χρόνο είπε:

«Ναι, μου αρέσει πολύ η ζωή εδώ, έχω μπει στο κλίμα της πόλης, είναι πολύ όμορφη και μου αρέσει. Έχω την οικογένειά μου εδώ. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο αυτά όμως είναι πράγματα που θα τα δούμε στο τέλος της χρονιάς να πάνε όλα καλά και να σωθούμε».

Σε ερώτηση για το αν είναι οικογένεια η ΑΕΛ δήλωσε:

«Είμαστε πολύ δεμένοι σαν ομάδα, ναι είμαστε οικογένεια. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί νέοι στην ομάδα, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είμαστε δεμένοι σαν ομάδα. Τα αποδυτήρια είναι πολύ καλά, κυκλοφορούμε μαζί και είμαστε καλά. Εμείς αυτό που πρέπει είναι να πάρουμε το ματς με Ξάνθη και του χρόνου να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη την ΑΕΛ».

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί για τις Άγιες Μέρες που διανύουμε ευχόμενος Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ