Βαθμολογία

Σελιώνης: «Να τελειώσει το θέμα της παραμονής...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ηλίας Σελιώνης, ο οποίος έκανε λόγο για τους «βυσσινί» και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο...

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την ΑΕΛ, τόνισε:

«Μόνο όταν έχεις μαθηματικά σωθείς μπορείς να μιλάς σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Όταν μπήκε το στοίχημα στο ποδόσφαιρο, έχουν υπάρξει συμμαχίες και χίλια-δυό. Κάθε πρωτάθλημα είναι ένα survivor. Υπήρξαν κάποια περίεργα αποτελέσματα που μπορεί να ήταν και φυσιολογικά. Αν δεν βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου δεν θα σε βοηθήσει κανείς άλλος. Θέλω να πιστεύω πως θα τελειώσει το θέμα την Κυριακή του Θωμά. Αυτή η Ξάνθη είναι η χειροτερη Ξάνθη των τελευταίων ετών. Ας ελπίσουμε πως η ιστορία θα τελειώσει... Έγιναν πολλά λάθη τα οποία δεν μπορούν να διορθωθούν τώρα. Δεν είναι αυτή η στιγμή που πρέπει να τα πούμε. Έχουμε κάποιες περαιτέρω γνώσεις και απόψεις. Όλοι πασχίζουν για το καλό του συλλόγου. Ο κ. Κούγιας μας έθεσε κάποιες προτάσεις αλλά εμείς αυτή τη στιγμή δεν θεωρούμε πως είναι η κατάλληλη για να ασχοληθούμε με κάποια πράγματα. Μετά είμαστε όλοι ανοιχτοί προς συζήτηση. Ο σύλλογος μας δεν είναι για να διοικούμε την ΑΕΛ αλλά για να προωθεί την ιστορία της ομάδας και να την επαναφέρει στο προσκήνιο. Να δημιουργούμε και καινούρια ιστορία γιατί δεν σταματάει.»

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε:

«Όταν παίζεις υπό πίεση όλα μπορούν να συμβούν. Ο θρίαμβος από την καταστροφή απέχει πολύ λίγο.»

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Το όλο σύστημα είναι σαθρό και το σύστημα χρειάζεται τους διαιτητές για να τους χρησιμοποιεί. Υπάρχει μια μεγάλη παθογένεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν συμμαχίες και χαμηλή ποιότητα ποδοσφαιριστών τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.Αυτό βέβαια το βλέπουμε και στην κοινωνία. Ζούμε στην εποχή της μετριότητας.»

Για τα όσα δήλωσε ο Οδυσσέας Κλάρας πριν από λίγες μέρες στο ΑΕΛ RADIO, σχολίασε:

«Όσον αφορά το γήπεδο της Ένωσης και τα όσα είπε ο κ. Κλάρας, θέλω να πω πως η ΕΠΣ Λάρισας δεν έχει καμία ευθύνη που δεν έγινε το Ενωσιακό γήπεδο. Η Ένωση δεν επιχορηγείται. Η ευθύνη δεν είναι της Ένωσης που δεν έχει γήπεδο και καλύτερα που δεν έχει γήπεδο, γιατί δεν αντιμετωπίζει χίλια δύο προβλήματα που έχουν άλλες Ενώσεις.»