Βαθμολογία

Γαραζανάκης: «Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή του Θωμά...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος ερασιτεχνών του Νομού Λάρισας Μανώλης Γαραζανάκης, ο οποίος έκανε λόγο για το αυριανό (12/4) φιλικό μεταξύ παλαιμάχων στον Αλμυρό αλλά και την ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την φιλική αναμέτρηση στον Αλμυρό, τόνισε:

«Μεγάλη Τετάρτη στις 17:30, θα διεξαχθεί μια φιλική αναμέτρηση με τους παλαίμαχους του Αλμυρού. Εμείς οι παλαίμαχοι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και ατομικά θέλουμε έχουμε υγεία. Να ανταλλάξουμε απόψεις και να περνάμε τα δικά μας μηνύματα. Το τρίτο ημίχρονο είναι πάντα σε μια ταβέρνα τοπική εκεί πέρα στον Αλμυρό. Εγώ έχω δώσει στη δημοσιότητα τα παιδιά που έχω καλέσει. Εμείς θα πάμε να περάσουμε καλά. Είναι μια όαση στη ρουτίνα της καθημερινότητας αυτό που κάνουμε.»

Για την ΑΕΛ, σχολίασε:

«Αισιόδοξος πάντα είμαι, αλλά έχω μάθει να μην κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου και θέλω να πω πως, όπως τα κάναμε να κάτσουμε να τα φάμε. Τώρα για τη διαιτησία και το τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ο κ. Κούγιας τα ξέρει καλύτερα από όλους, οπότε ας πρόσεχε για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δεν άξιζε βέβαια αυτή η ομάδα να βρεθεί σε αυτό το σημείο. Πρέπει τα παιδιά να το πιστέψουν και να γίνει μια προετοιμασία σωστή αυτό το διάστημα και να γίνει μια προετοιμασία κυρίως ψυχολογικά. Ο κ. Κούγιας έκανε λάθη και πρέπει να τα παραδεχτούμε. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα να μην έχει πάθος μέσα στο γήπεδο.  Σε μια επιχείρηση δεν φταίει ο εργαζόμενος, φταίει πρώτα αυτός που διοικεί.»

Για το μήνυμα που θέλει να περάσει προς τον κόσμο, είπε:

«Όλοι στο γήπεδο να υποστηρίξουμε την ομάδα μας την Κυριακή του Θωμά, ώστε να φύγει αυτή η χρονιά και να μην ξαναγυρίσει. Θέλουμε για έναν αγώνα επιτέλους να μπούνε οι παίκτες στο γήπεδο και να μας κάνουν υπερήφανους. Να καταλάβουν τι φανέλα φοράνε.»