Βαθμολογία

Σε Τορίνο και Βεσταφαλία τα βλέμματα!

Οι προημιτελικοί του Champions League ξεκινούν απόψε με την Ντόρτμουντ να υποδέχεται τη Μονακό και τη Γιουβέντους την Μπαρτσελόνα στη ματσάρα της βραδιάς.

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα

Με αμυντικό προσανατολισμό ως είθισται άλλωστε θα προσεγγίσει τη σημερινή (11/4) αναμέτρηση κόντρα στους «Μπλαουγκράνα» ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που θα έχει ως πρώτο στόχο να μη δεχθεί γκολ, ενόψει της ρεβάνς στο Καμπ Νου, κάτι που κατέστησε σαφές στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Οι δύο ομάδες έρχονται ξανά τετ-α-τετ μετά από τον τελικό του 2015 στο Βερολίνο, όταν η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Λουίς Ενρίκε πάντως τόνισε ότι το αποψινό θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπουσκέτς και τους τραυματίες Ραφίνια και Τουράν, ενώ στο στρατόπεδο της Γιουβέντους η μοναδική απουσία είναι αυτή του Πιάτσα.

Πιθανές συνθέσεις:

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μαστσεράνο, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ.

Ντόρτμουντ - Μονακό

Στη Βεσταφαλία, η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο εξ' ολοκλήρου επιθετικές ομάδες μπορεί να «κλέψει» την παράσταση από το έτερο ματς της βραδιάς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Τούχελ στην Ντόρτμουντ θεωρεί μοιρασμένες τις πιθανότητες πρόκρισης, ενώ περιμένει να δει αν θα έχει διαθέσιμο τον Ρόις, ο οποίος είναι αμφίβολος. Δεδομένα νοκ-άουτ είναι φυσικά οι Γκέτσε και Σίρλε. Από την άλλη πλευρά ο Ζαρντίμ κατανοεί πως η Ντόρτμουντ έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο, ενώ παραδέχεται πως οι απουσίες των Μπακαγιόκο και Σιντιμπέ ενδεχομένως να επηρεάσουν τους Μονεγάσκους.

Πιθανές συνθέσεις:

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Σμέλτζερ, Βέιγκλ, Ντεμπελέ, Καγκάβα, Πούλισιτς, Γκερέιρο, Ομπαμεγιάνγκ.

Μονακό: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ράγκι, Γκλικ, Μεντί, Μουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Λεμάρ, Εμπαπέ, Φαλκάο, Ζερμέν.