Βαθμολογία

Κλάρας: «Όπου πάμε μας δίνουν συγχαρητήρια...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή «Ο Σκόρερ» του Λάζαρου Παπαδούλη φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Οδυσσέας Κλάρας, ο οποίος έκανε λόγο για την κατάσταση που επικρατεί με τα γήπεδα που αγωνίζονται οι «μικροί» της ΑΕΛ και όχι μόνο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα υποδομής, τόνισε:

«Και πέρυσι και φέτος αγωνιζόμαστε σε πλαστικά γήπεδα που είναι σε κάκιστη κατάσταση. Είχαμε τραυματισμούς πολλούς και φέτος και πέρυσι λόγω της κατάστασης αυτής. Θέλω να ρωτήσω αυτούς τους κυρίους στην ΕΠΣ που βρίσκονται; Είναι μόνο λόγια αυτοί οι κύριοι. Δεν ασχολούνται αυτοί οι κύριοι με το ποδόσφαιρο αλλά μόνο για δικά τους ζητήματα.

Για την Κ15 και Κ17 της ΑΕΛ, τόνισε:

«Η κ15 και κ17 έγιναν σε διάστημα ημερών και πάνε πάρα πολύ καλά. Όπου και αν πήγαμε όλοι μας δίνουν συγχαρητήρια. Αν βλέπατε χθες τα παιδιά της Κ20 τα πόδια τους ήταν πρησμένα.»

Για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ΕΠΣ Λάρισας, σχολίασε:

«Όταν είσαι σε ένα διοικητικό σχήμα 15 ατόμων και φτάνετε μεταξύ σας στα δικαστήρια όλοι μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Αυτοί καρφώνονται μεταξύ τους.»

Για την ΑΕΛ, ανέφερε:

«Όλοι θέλουμε η ομάδα να βγει και να παίζει Ευρώπη. Αυτό όμως δεν γίνεται για μια ομάδα που ήταν τόσο καιρό στην αφάνεια. Εάν υπήρχαν τέσσερα παιχνίδια ακόμα ο Ηρακλής θα έπαιζε για το Europa League. Βλέπετε τι γίνεται στη Σούπερ Λιγκ.»