Βαθμολογία

Πικραμένος ο Πετράκης

Η εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή στενοχώρησε τον Γιάννη Πετράκη, με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του ήταν εμφανώς ανώτερη και δικαιούταν κάτι καλύτερο.

«Το σημερινό παιχνίδι μας αφήνει μεγάλη πίκρα. Πιστεύω δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα που είχε ο αγώνας. Δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς ο Ηρακλής να μας κάνει καμία φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Εμείς είχαμε φάσεις, μας έλειπε η καλή τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ακόμα περισσότερες φάσεις, όχι μόνο για να ισοφαρίσουμε, αλλά για να κερδίσουμε. Η προσπάθεια των παικτών του μου δεν είχε το ανάλογο αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Πετράκης.

Και πρόσθεσε σχετικά με το κίνητρο που έχουν οι Ηπειρώτες έως το τέλος του πρωταθλήματος: «Δεν παίζαμε μόνοι μας σήμερα. Ο Ηρακλής έπαιζε μία κατηγορία. Έβγαλε πάθος στο γήπεδο. Αυτό που μετράει για μένα είναι να βλέπω την ομάδα να βγάζει πράγματα στο παιχνίδι. Κι αυτό το έκανε.

Εγώ θέλω η ομάδα μου να βελτιώνεται. Να προσπαθεί. Αυτό καμιά φορά το πετυχαίνει κάποιες φορές όχι. Και μη νομίζετε το να βρεις κίνητρο για να δώσει σε κάποια παιδιά δεν είναι εύκολο. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Βέροια, η ομάδα μου έκανε προσπάθεια. Το ότι δεν τα πήγε καλά δεν ακυρώνει την φετινή συνολικά προσπάθειά μας. Παίζουμε από τις 15 Ιουνίου, μην το ξεχνάτε αυτό».

Τέλος, δεν θέλησε να πει πολλά για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον ΠΑΣ, σημειώνοντας: «Να τελειώσει το πρωτάθλημα πρώτα. Έχω αγάπη, διάθεση και σεβασμό για την ομάδα και το έχω δείξει τα τρία χρόνια που είμαι εδώ. Θα πούμε περισσότερα στο τέλος του πρωταθλήματος».