Βαθμολογία

Σα Πίντο: «Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την κατοχή»

Το ραντεβού που αναμένεται να έχει εντός της προσεχούς εβδομάδας με τη διοίκηση του Ατρόμητου επιβεβαίωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, τονίζοντας ότι θα συζητηθούν τα δεδομένα που μπορεί να έχει η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Παρ' όλα αυτά επιβεβαίωσε ότι από τη δική του πλευρά απολαμβάνει να δουλεύει στον Ατρόμητο. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο α' μέρος ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Η ΑΕΛ είχε κάποιες ευκαιρίες από στατικές φάσεις και εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την κατοχή για να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Στο β' μέρος μπήκαμε πιο δυναμικά, είχαμε την κατοχή, είχαμε ευκαιρίες, αλλά πέσαμε πάνω σε έναν τερματοφύλακα, στους αμυντικούς και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Από την πλευρά του διαιτητή, υπήρχαν πολλά πολλά σφυρίγματα, πολλές κάρτες για φάουλ στη μεσαία γραμμή και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πέρα από το κομμάτι αυτό, η αντίπαλη ομάδα δεν είχε κάποιες ιδιαίτερες φάσεις».

Για το πόσο δύσκολο είναι να δώσει κίνητρο στους παίκτες του: «Το καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο για το κίνητρο να είναι συγκεντρωμένοι. Εγώ πάντα προσπαθώ να τους δώσω ένα κίνητρο, αλλά σήμερα δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί προσπαθούν, ασχέτως αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κίνητρο».

Για το ραντεβού που αναμένεται να έχει με τη διοίκηση: «Σαφώς μου αρέσει που είμαι στον Ατρόμητο, όπως και οι άνθρωποί του. Ξέρω ότι υπάρχει ανάλογη διάθεση. Πλέον μένει να συζητήσουμε τις καταστάσεις και τα δεδομένα μιας νέας συνεργασίας».