Βαθμολογία

Κούγιας: «Ντροπή και στον ΠΑΣ και στην Κέρκυρα...»

Στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ στο Περιστέρι, μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, λέγοντας πως «αυτό το τραγικό πρωτάθλημα πρέπει να τελειώνει...»

Δέιτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο κ. Κούγιας:

«Όποιος αγαπάει το καθαρό ποδόσφαιρο είτε είναι οπαδός των μεγάλων ομάδων, είτε των μικρών ομάδων εκτός και αν είναι οπαδός του στοιχήματος πρέπει να νοιώθει θλίψη γιατί αυτό που παρακολουθεί στα τελευταία παιχνίδια της Super League είναι μια φαρσοκωμωδία που δεν μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε  κράτος του κόσμου.

Εμείς σήμερα αγωνιστήκαμε με μια από τις πιο καθαρές ομάδες διαχρονικά, μια ομάδα που έχει έναν αξιοπρεπή ιδιοκτήτη ο οποίος στο παρελθόν έχει νοιώσει στο πετσί του έναν τέτοιο υποβιβασμό από νοσηρά πνεύματα.

Η ομάδα μου έχει προγραμματιστεί να υποβιβαστεί. Και σήμερα μια ομάδα που εγώ έστησα από το πουθενά, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κέρκυρα έχουν κατά ξευτελίσει κάθε έννοια φερ πλέι και εντιμότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο δικός μου ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η πιο έντιμη ομάδα στην Ελλάδα. Του άφησα 25 ποδοσφαιριστές που τους έχει πουλήσει όλους και αυτό που έκανε σήμερα αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και την προ προηγούμενη εβδομάδα στον ματς με τον Λεβαδειακό είναι κατάπτυστο. Άφησα μια ομάδα που δεν χρωστούσε ούτε ευρώ και με 7.000 κόσμο στην Β' Εθνική και τώρα βλέπουμε την εικόνα της.

Έχουν αλλάξει τα πράγματα και στην Ελλάδα και στην ελληνική κοινωνία. Υπάρχουν και ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς και κανονικοί. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο που είναι μια καθαρή ομάδα και οι αντίπαλοι μας έπαιζαν με σκοπό να εξοντωθεί η δική μου ομάδα.

Όσοι και αν νομίζουν ότι θα ρίξουν την ΑΕΛ που είναι μια από τις καθαρότερες ομάδες να ξέρουν ότι εγώ αυτούς τους τύπους δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Είναι ντροπή να προσπαθήσουμε να αναβαθμήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, που μιλάμε και με τη "NOVA" για να μείνουν 14 ομάδες την επόμενη χρονιά. Με ποιες 14 ομάδες θα κάνουμε αξιόπιστο πρωτάθλημα με αυτές που τρώνε 4 και 5 γκολ στην έδρα τους και με αυτές που ο γκολκίπερ τους που ήταν έτοιμος για την Εθνική δεν πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί στα τελευταία λεπτά.

Εμένα οι σκέψεις μου πηγαίνουν στο όβερ και άντερ αν και δεν έχω παίξει ποτέ μου στοίχημα. Αν δεν παρέμβει ο κ. Βασιλειάδης άμεσα καθώς την Δευτέρα είναι και η συνάντηση του με τους τέσσερις μεγάλους δεν θα αλλάξουν τα πράγματα. Είναι ντροπή για τα Γιάννινα και την Κέρκυρα και για όσους νοσηρούς έχουν στοχοποιήσει ομάδες σαν τη ΑΕΛ και τον Ατρόμητο.

Είναι ντροπή για όλους και κάνω έκκληση στον Υπουργό να το τελειώσει άμεσα».