Βαθμολογία

Μπορούσε την νίκη η ΑΕΛ, 0-0 με Ατρόμητο

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η ΑΕΛ σήμερα (9/4) στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο για την 28η αγωνιστική της Super League.

Οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους εξασφάλιζαν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην Super League καθώς είχαν τις φάσεις για να σκοράρουν, ενώ στον αντίποδα ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός όντας μάλιστα και αδιάφορος.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πετύχει κάποιο γκολ ωστόσο δεν μπόρεσε να το καταφέρει και φεύγει με έναν βαθμό από την πρωτεύουσα και πλέον την Κυριακή του Θωμά η αναμέτρηση με την Ξάνθη είναι αυτό που λέμε, ένα παιχνίδι μια κατηγορία.

Με την ισοπαλία αυτή και με βάσει τα άλλα αποτελέσματα η ΑΕΛ έφτασε τους 25 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Ηρακλή που νίκησε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ, ενώ είναι στο +2 από τον Λεβαδειακό που έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Βέβαια η ΑΕΛ λόγω του ότι υπερτερεί των Βοιωτών ουσιαστικά είναι στο +3.

Αγωνιστικά πρώτη απειλητική στιγμή από πλευράς ΑΕΛ με τον Ντέλετιτς να μπαίνει στην περιοχή της αθηναϊκής ομάδας, αλλά τον Ζησόπουλο να κάνει το τάκλιν και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Τέσσερα λεπτά αργότερα πρώτη καλή φάση και για τον Ατρόμητο με το σουτ του Λημνιού να καταλήγει άουτ.

Η ΑΕΛ ήταν μπροστά και έτσι στο 22’ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αλλά ο Αναστασόπουλος δεν έκανε καλό σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ, ενώ στο 32’ ο Αγκάνοβιτς με δυνατή σέντρα σουτ είδε την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η μεγάλες ευκαιρίες όμως χάθηκαν στο 43’ και στο 45’ όταν στην πρώτη περίπτωση ο Κατράνης έκανε τάκλιν στον Βαρέλα που ήταν έτοιμος για το 0-1, ενώ στην δεύτερη περίπτωση η κεφαλιά του Φατιόν πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκορμπούνοφ.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ξεκίνησε με δυο επισκέψεις στα «βυσσινί» καρέ όμως Τόνσο στο 54’ και Ντιγκινί ένα λεπτό αργότερα δεν δυσκόλεψαν τον Θεοδωρόπουλο στο να μπλοκάρει την μπάλα.

Η ΑΕΛ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 67’ αλλά η εκτέλεση φάουλ του Αβραάμ πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Ατρόμητου, ενώ στο 93’ οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο, αλλά ο Αγκάνοβιτς είδε τον Γκορμπούνοφ να αποκρούει την εκτέλεση φάουλ.

Διαιτησία: Μπλάνας (Καλφάκης, Βεργέτης)

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κυριακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιντες, Λημνιός, Τόνσο (69’ Πλατέλλας), Ντιγκινί, Ντάουντα (84’ Λε Ταλέκ).

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (61’ Ναβάρο), Φάρκας, Γκόλιας, Μονιάκης (78’ Κουτσιανικούλης), Φατιόν, Αναστασόπουλος, Βαρέλα (61’ Αβραάμ), Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ