Βαθμολογία

Σπουδαίο «διπλό» για τα Βούναινα...

Σπουδαία νίκη στην έδρα του Όλυμπου Γόννων κατάφεραν να πάρουν τα Βούναινα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Καζάνι Γ. για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Τα Βούναινα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και εκτός από το γκολ είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και πέναλτι όπου θα μπορούσαν να διευρύουν το προβάδισμά τους.

Μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα, ύστερα από κάθετη πάσα του Τσαπράζη, το πρώτο σουτ έκανε ο Καζάνι Γ., ο τερματοφύλακας μπλόκαρε ασταθώς, το «ριμπάουντ» πήρε ο Πρισακάρου όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στο 20' σε θέση τετ α τετ βρέθηκε ο Πρισακάρου, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Στο 35' ο ίδιος παίκτης κέρδισε το πέναλτι ύστερα από ανατροπή, το εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 37' ο Καζάνι Γ. ύστερα από παράλληλη πάσα του Πρισακάρου με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Στο δέυτερο μέρος τα Βούναινα συνέχισαν δυναμικά και στο 70' ο Πρισακάρου πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκανε το σουτ,  έδιωξε αρχικά ο αμυντικός, η μπάλα επέστρεψε στον Καζάνι Γ. και αυτός το πλασέ που επιχείρησε έδιωξαν οι αμυντικοί. Η ίδια φάση είχε και συνέχεια, με το «ριμπάουντ» να παίρνει ο Πρισακάρου και η μπάλα να καταλήγει πάνω από την εστία.

Δείτε αναλυτικά τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκαν τα Βούναινα:

Λάζαρος Αγγλόπουλος: Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Δεσπόπουλος, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης, Μουτσάνας, Τσανάς, Χριστοδούλου Κ., Καζάνι Γ., Πρισακάρου, Τσαπράζης Σ.