Βαθμολογία

Δεν την «Χ»άρηκαν Αμπελωνιακός - Δαμασιακός 0-0 (PICS)

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (9/4) αναμέτρηση του Αμπελωνιακού με τον Δαμασιακό για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ. Μια ισοπαλία που δεν βολεύει τις δυο ομάδες οι οποίες έμειναν πίσω στην μάχη της ανόδου στην Α' ΕΠΣΛ με τον Δαμασιακό να είναι στο -4 από την Μελιβοία και τον Αμπελωνιακό στο -5.

Ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι με πάθος, ένταση και με τις δυο να θέλουν την νίκη με την ομάδα του Γιάννη Παπαδημητρίου να είναι καλύτερη, να έχει την υπεροχή, αλλά συνάμα να μην έχει και την τύχη με το μέρος της καθώς είχε και δοκάρι.

Μόλις στο 4' ένα πολύ καλό σουτ του Ψύρρα για τους γηπεδούχους η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι, ενώ πρώτη φάση στο 20' για τον Δαμασιακό με το καλό σουτ του Λέτσιου Σ. να αποκρούει ο Βραζιτίκος και την μπάλα να περνά κόρνερ.

Στο 27' ο Πατρίκου με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γκάτα, ενώ στο 35' οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν ωραία την μπάλα σε αντεπίθεση με τον Ραπτοτάσιο να κάνει την σέντρα και τον Λούτσο να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια. Ένα λεπτό αργότερα καλό σουτ του Πατρίκου έδιωξε σε κόρνερ ο Γκάτας και στο 44' δυνατή κεφαλιά του Αλεξόπουλου από κοντά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη ο Δαμασιακός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος όταν στο 50' καλό σουτ του Λέτσιου Κ. η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αμπελωνιακός είχε καλή φάση να ανοίξει το σκορ όταν από κόρνερ του Τσετιροκλή ο Μπόντε έκανε το σουτ για να μπλοκάρει ο Γκάτας.

Τρία λεπτά αργότερα ο Δαλακώνης με κεφαλιά απείλησε την εστία του Γκάτα που έδιωξε με τις γροθιές, με την απάντηση του Δαμασιακού να είναι το σουτ του Λούτσου που ανάγκασε τον Βραζιτίκο να διώξει σε κόρνερ. Με την συμπλήρωση 65 λεπτών αγώνα ο Πατρίκου σε αντεπίθεση έβγαλε σέντρα στον Ιωαννίδη και αυτός την τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αμπελωνιακό στο 80' όταν από εκτέλεση κόρνερ του Τσετιροκλή ο Ιωαννίδης έκανε το πρώτο σουτ από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και τον Λιάκο να γίνεται κάτοχος της μπάλας, αλλά τους αμυντικούς να διώχνουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στο 84' ο Βραζιτίκος αντέδρασε σωστά στην εκτέλεση φάουλ του Καρατζόλη αποκρούοντας με τις γροθιές με την τελευταία καλή φάση να ανήκει στους γηπεδούχους όταν από σέντρα του Ιωαννίδη ο Μπόντε βγήκε τετ-α-τετ αλλά δεν ήταν ψύχραιμος στο σουτ που επιχείρησε με συνέπεια η μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια της εστία του Δαμασιακού.

Διαιτησία: Γιάντσης (Παλαμίδας, Μακρής).

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Μαυρίδης (90'+1' Μεσημέρης), Κωτούλας, Κοτρώτσος, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Ψύρρας (70' Λιάκος), Πατρίκου, Βούκιας (60' Ιωαννίδης), Τσετιροκλής, Μπόντε.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Γκάτας, Μπακαΐμης (88' Σείζης), Καρατζιόλης, Λέτσιος Κ., Μόκκας, Τσιάλτας, Τιούτιος, Μπούκας, Λέτσιος Σ. (93' Νάκα), Λούτσος, Ραπτοτάσιος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ