Βαθμολογία

Κανένα πρόβλημα για τον Ηρακλή Λάρισας...

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει ο πρωτοπόρος της Α1' ΕΠΣΛ Ηρακλής Λάρισας με 0-1 κόντρα στη Νεάπολη, με το γκολ του Μπάμη στο 42ο' λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τον Ηρακλή Λάρισας, όμως απέναντί του είχε ένα τερματοφύλακα σε πολύ μεγάλη μέρα.

Στο 20', το 25' και το 30' τα σουτ των Σπανού, Ζαφειρίου και Αποστόλου εξουδετέρωσε ο Παναγιωτόπουλος. Στο 38'  στο σουτ του Σπανού η μπάλα «κόλλησε», οι αμυντικοί κατάφεραν να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή.  Στο 42' το μοναδικό γκολ της «συνάντησης» σημειώθηκε όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Μολάς, και μετά από το «άσχημο διώξιμο» από τους αμυντικούς, ο Μπάμης με καλό σουτ έκανε το 0-1.

Ακολούθησαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους μετά την ανάπαυλα. Στο 55' σε θέση τετ α τετ βρέθηκε ο Ζαφειρίου, όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξε με τα πόδια ο Παναγιωτόπουλος. Στο 63' και 76' τα σουτ των Γκιουρσάνι και Ζαφειρίου είχαν ακριβώς την ίδια τυχή.

Δειτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Ηρακλής Λάρισας:

Γιάννης Τσακμακίδης: Μαγαζιώτης, Πάτσης, Ψωμολιάς, Φορτομάρης, Λιανός, Μολάς, Μπάμης, Ζαφειρίου (85' Νιστάκου), Γκιουρσάνι (70' Φώτος), Αποστόλου, Σπανός (75' Σουλτούκης)