Βαθμολογία

Χονδρογιάννης: «Εύχομαι ολόψυχα την άνοδο στον Απόλλωνα»

Την άνοδο του Απόλλωνα Λάρισας στην Football League ευχήθηκε ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή Γιάννης Χονδρογιάννης με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ο τεχνικός των Κερκυραίων αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της ομάδας του για την παραμονή και αναφέρθηκε και στα προβλήματα με τις απουσίες και στο κακό γήπεδο στην Κέρκυρα, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και εκείνος τις ευχές του για τις Άγιες Μέρες που έρχονται.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Αστέρα Πετριτή:

«Πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την ιστορική ομάδα που λέγεται Απόλλων Λάρισας και προσωπικά στον κ. Θεοδοσιάδη και εύχομαι ολόψυχα να έρθει η άνοδος. Όσον αφορά το παιχνίδι εμείς ετοιμαστήκαμε για μια δύσκολη αποστολή που ήταν ακόμα πιο δύσκολη λόγω των απουσιών μας, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν και αυτό που επιχειρήσαμε στην αρχή έχοντας και δυο παιδιά φοιτητές στην ομάδα να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του Απόλλωνα, εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και όλοι μαζί να παλέψουμε για την παραμονή. Ευχαριστώ όλους εδώ για την φιλοξενία, αλλά και τους παίκτες για την τεράστια προσπάθεια παρά τις απουσίες, ενώ δυστυχώς παίζουμε και σε ένα άθλιο γήπεδο στην Κέρκυρα κάτι που το γνωρίζει και ο Θεοδόσης (σ.σ. Θεοδοσιάδης). Τέλος θέλω να ευχηθώ Καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ