Βαθμολογία

Φιλικό παιχνίδι για τον ΣΕΠΝ. Λάρισας

Την Μεγάλη Τετάρτη 12/4/17 ο ΣΕΠΝ.ΛΑΡΙΣΑΣ θα φιλοξενηθεί από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αλμυρού Μαγνησίας σε ένα φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια φιλίας των δυο συλλόγων. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του διπλανού χωριού Πλάτανος στις 17:30.Ανεξαρτήτως αποτελέσματος η σεμνή τελετή θα τελειώσει σε γνωστή ταβέρνα του Αλμυρού.

Παρακαλούνται οι παρακάτω παλαίμαχοι να βρίσκονται 15:30 στην οδό βόλου στο φάληρο για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί για τον Αλμυρό-Πλάτανο.
ΓΚΟΥΛΙΟΣ Α.-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.-ΨΑΘΑΣ Π.-ΚΥΡΙΤΣΗΣ Δ.-ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ Μ.-ΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.-ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ Α.-ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ Γ.-ΜΙΚΕΡΤΖΗΣ Γ.-ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΧΡ.-ΜΠΑΤΡΑΛΕΞΗΣ Φ.-ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Γ.-ΚΟΝΤΗΣ Γ.-ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ Κ.-ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ Χ.-ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ Δ.-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤ.-ΣΤΕΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.-ΓΑΡΑΖΑΝΑΚΗΣ Μ.-ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ Γ.

Τουρνουά στο Ζάπειο

Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Λάρισας την Μεγάλη Τρίτη 11/4/17 και ώρα 17:00 στην μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας Λάζαρου Κουτσιανίκα. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι: ΖΑΠΠΕΙΟ, ΛΑΡΙΣΑ 88,ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ. Παρακαλούνται οι ομάδες να βρίσκονται στο γήπεδο του Ζαππείου 16:00.