Βαθμολογία

Μαρίν: «Να τελειώσουμε τη σεζόν με δύο τίτλους»

Τα πάνω του έχει πάρει ο Μάρκο Μαρίν από τη στιγμή που ο Τάκης Λεμονής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να δηλώνει ανυπόμονος να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάτι που θα συμβεί εφόσον οι Πειραιώτες κερδίσουν την Κυριακή (9/4) τον Λεβαδειακό.

Παράλληλα, ο άλλοτε άσος της Τσέλσι, μιλώντας στη Νova, τόνισε ότι ο στόχος είναι να κλείσει η σεζόν για τους «ερυθρόλευκους» με την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας. «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση, όλα είναι στο χέρι μας να τελειώσουμε τη σεζόν την Κυριακή.

Για κάθε σύλλογο που παίζει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Κάθε ομάδα θα δίνει τα πάντα όταν παίζει μαζί μας, φυσικά για αυτούς είναι ακόμα πιο δύσκολα τώρα και χρειάζονται βαθμούς, αλλά εμείς θα πάμε εκεί να κερδίσουμε το παιχνίδι και να γίνουμε πρωταθλητές.

Δεν σκεφτόμαστε την επόμενη σεζόν, όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στην Κυριακή για να γίνουμε πρωταθλητές και μετά έχουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με δύο τίτλους, είναι πολύ σημαντικό. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί», είπε ο Μαρίν.

Ενώ για τη συνεργασία του με τον Φορτούνη σχολίασε: «Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας. Είμαι χαρούμενος που έχω έναν τέτοιο παίκτη δίπλα μου στον αγωνιστικό χώρο.

Τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός αυτού, είμαστε καλοί φίλοι και συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Οπότε μπορούμε να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα».