Βαθμολογία

Ήττα με παράπονα για την Πελασγιώτιδα

Την ήττα με σκορ 3-1 δέχθηκε η Πελασγιώτιδα από το Νέο Περιβόλι εκτός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ουκ ολίγα παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Η «Πέλα» ήταν αυτή που έχασε πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, όμως οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα. Στο 15' άνοιξαν το σκορ, ενώ στο 32' έγινε το 2-0.

Στο 15ο', 20ο' και 30ο' λεπτό της αναμέτρησης, ο Κιός επιχείρησε τα σουτ όταν και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ , αλλά ο γκολκίπερ Κουτσανούλης πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. Στο 35' και 40'  τα σουτ του Μαροσούλη και πάλι από θέση τετ α τετ έδιωξε ο Κουτσανούλης.

Στο 46' ο Χαραλάμπους με διάγωνιο σουτ έκανε το 2-1. Στο 55' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται  για την ανατροπή του Σίμου όπου και δεν δόθηκε πέναλτι. Στο 65' έγινε το 3-1. Από το 74΄η «Πέλα» έπαιξε με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Ξίτσας και τη θέση του πήρε ο Τούρκου. Μετά από την πρώτη αποβολή, ακολούθησε και δεύτερη για τους φιλοξενούμενους με τον Τέλιο που είχε περάσει ήδη εκτός ως αλλαγή, να μιλάει στον επόπτη της αναμέτρησης και ο διαιτητής του αγώνα να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε η «Πέλα»:

Βασίλης Δραγατσίκης: Ξίτσας, Τέλιος (75' Γκαραβέλης Β.), Κατράνας, Γκότζος, Τούρκου, Γελαλής, Δαμασιώτης, Τσαβαλιάς (65΄Μότσης), Έξαρχος (46' Χαραλάμπους), Μαροσούλης , Κιος