Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη κόντρα στη Γιάννουλη για το Μακρυχώρι

Τη νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Αετός Μακρυχωρίου κόντρα στη Δήμητρα Γιάννουλης, σε μια πολύ ωραία αναμέτρηση κυρίως στο πρώτο μέρος.

Στο 20' το σουτ του Αμπατζίδη απέκρουσε αρχικά ασταθώς ο Πουτσιάκας, η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ. Τον έλεγχο του παιχνιδιού είχαν οι γηπεδούχοι και έτσι στο 28' ο Πάσσιος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 35' ο Μπαρούτας έκανε το σουτ, με ωραία ενέργεια απέκρουσε ο Πουτσιάκας. Στο 45' από τη σέντρα του Χριστιανίδη, πήρε την κεφαλιά ο Φουσίκας, πετάχτηκε ο Πάσσιος που με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 48' ο Αετός κατάφερε να κάνει και το 2-0, όταν τη σέντρα έκανε ο Γκαμπέτας, ο Πάσσιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα και από κοντά έκανε το 2-0. Στο 65' τετ α τετ βρέθηκε ο Αμπατζίδης, έκανε το σουτ, όμως μπλόκαρε όμως ο Πουτσιάκας. Στο 68' ύστερα από ωραία ενέργεια των Γκαμπέτα, Φουσίκα και Πάσσιου τελικός αποδέκτης ο τελευταίος που έκανε το σουτ και την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Εμμανουήλ.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια του παιχνιδιού διαχειρίστηκαν το σκορ. Στο 75' το πλασέ του Καραγιώργου απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Στο 80' το σουτ του Αμπατζίδη πέρασε λίγο αουτ, στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση της αναμέτρησης.

Ο Αετός Μακρυχωρίου αν και είχε ελλείψεις με τους Μπαταβάνη και Αργύρη να μην αγωνίζονται, πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Καλύτερος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Θωμάς Νικολαίδης (αριστερό χαφ, 17 ετών) και ο Πάσσιος που πέτυχε τα δύο γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Δείτε τις συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης (75' Καρβούνης),Τίκος, Δάσσιος, Μάντζαρης, Παυλόπουλος, Τέας (89' Παναγιώτου), Νικολαίδης, Πάσιος, Φουσίκας (85΄Θεοχάρης)

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κιρανούδης, Μπάμπαλης, Ντούφας, Εμμανουήλ, Αμπατζίδης, Μανάκας, Θώμος, Γκατζούλης, Χατζηγρηγορίου, Μπαρούτας (58' Καραγιώργος), Σπανός (65' Αετόπουλος)