Βαθμολογία

Καθάρισε από το πρώτο μέρος η Αγιά, 0-1 την Λάρισα 2012 (PICS)

Μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε σήμερα (8/4) η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς που νίκησε εκτός έδρας την Λάρισα 2012 για την 26η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα με τον ηγέτη της Γιώργο Τσατσαλίδη ευτύχησε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και αυτό το τέρμα έκρινε και την αναμέτρηση σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, αλλά και δυο δοκάρια.

Μόλις στο 1' ύστερα από κάθετη του Κίτσου Δ. ο Παναγιώτης Φλώρος βγήκε απέναντι από τον Φαρμάκα ο οποίος επενέβη σωτήρια, ενώ στο 25' οι γηπεδούχοι απείλησαν όταν ο Κίτσος Δ. βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Αγιάς σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνά άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή του Δωτιέα έφερε και το γκολ με την συμπλήρωση του ημιώρου. Συγκεκριμένα ο Φιλιππούλης έκανε την σέντρα και ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65' από σέντρα του Χαλάτση ο Τσατσαλίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα έγινε το ...0-2 στα δοκάρια όταν από σέντρα του Φιλιππούλη ο Γιαννακός έκανε το σουτ σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 78' ο Τσατσαλίδης βγήκε στην αντεπίθεση έστρωσε την μπάλα στον Χαλάτση που έκανε το σουτ για να κάνει μεγάλη επέμβαση ο Γεωργούλας με το 0-1 να μην αλλάζει παρά τις δυο ευκαιρίες της Αγιάς στις καθυστερήσεις. Αρχικά στο 91' ο Ντακούλας με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια και στο 92' ο Τσατσαλίδης με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτησία: Κορέστης (Μάνος, Τσατσαρώνης)

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Γεωργούλας Θ., Φλώρος Β., Κίτσος Π., Φλώρος Παντ. (46' Γκόλτσος Ν.), Φλώρος Παν, Φλώρος Βαλ., Γεωργούλας Θοδ., Κρεμμιάδης (65' Μπαστάνης), Δαλαπίρας, Κίτσος Δ., Σκέντζας.

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Τσακάλι, Σούλι, Φιλιππούλης, Παππάς (42' λ.τ. Γούτος Β.), Ντακούλας, Νάτσης, Χαλάτσης (72' Σβερκούλης), Μαλάκος, Μπόντε (35' λ.τ. Γιαννακός), Τσατσαλίδης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ