Βαθμολογία

Αχιλλέας πέντε αστέρων, 5-1 τον Αστέρα Τυρνάβου (PICS)

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων που επικράτησε με 5-1 στην έδρα του Αστέρα Τυρνάβου για την 26η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα ήταν το απόλυτο φαβορί στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε πέντε τέρματα, είχε φάσεις σε ένα παιχνίδι που είχε κριθεί από το ημίχρονο με το υπερ των Φαρσάλων 4-0 αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Αστέρας προσπάθησε στο παιχνίδι, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.

Πρώτη καλή φάση στο 12' με ένα καλό σουτ του Νεμπεγλέρα να διώχνει ο Μπαντής με τις γροθιές, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Νέμπε βρήκε αφύλακτο τον Κακαζούκη αυτός έκανε το σουτ στην κενή εστία με την μπάλα να περνά άουτ. Δυο λεπτά αργότερα από εκτέλεση κόρνερ του πολύπειρου μέσου ο Παλάσκας πήρε την πρώτη κεφαλιά για να αποκρούσει ασταθώς ο Μπαντής με τον Μανιώτη να παίρνει την δεύτερη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 18' πρώτη καλή στιγμή για Αστέρα με το σουτ του Γαλάνη να διώχνει σε κόρνερ ο Ντάλλας, κάτι που έπραξε και ο ομόλογος του, του Αχιλλέα στο 25' στο καλό σουτ του Ρέψη. Με την συμπλήρωση του ημιώρου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 όταν ο Νέμπε εκτέλεσε κόρνερ και σε μια φάση πανομοιώτυπη με το 0-1, ο Κουμπούρας πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Οικονόμου την δεύτερη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Ο Αστέρας παρά το σοκ του 0-2 απείλησε στο 35' με ωραίο διαγώνιο σουτ του Γαλάνη που κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 37' από σέντρα του Παλάσκα, ο Βούλγαρης έκανε κοντινό σουτ για να στείλει την μπάλα άουτ, πριν γίνει ένα λεπτό αργότερα το 0-3. Συγκεκριμένα ο Καραμπούζης έκανε την σέντρα με την μπάλα από τις κόντρες να καταλήγει και πάλι στον ίδιο που έπαιξε το ένα-δυο με τον Νεμπεγλέρα και αυτός με σουτ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του και

Τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα Παλάσκας και Ρέψης έπαιξαν και εκείνοι το ένα-δυο με τον τελευταίο να διαμορφώνει το 0-4 που ήταν αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Σάκη Παπακωνσταντίνου είχε δοκάρι με σουτ του Γαλάνη και στο 65' από σέντρα του Γκαραγκούνη Σ. ο Πάσσος Α. με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά ο Αστέρας πέτυχε τέρμα στο 69' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαντή Γ. πέναλτι που το κέρδισε ο ίδιος με τον Πετράκη στην αμέσως επόμενη, μετά την σέντρα, φάση να έχει σουτ στο κάθετο δοκάρι και τον Καραμπούζη στο 85' να πλασάρει από πλάγια στην απέναντι γωνία για το τελικό 1-5.

Διαιτησία: Κουκούλης (Ευστρατίου, Κοτούμπας Δ.)

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Χρ., Γκαραγκούνης Α., Τάκης (70' Μαυρίδης), Λάζος, Πάσσιος Α., Καρακώστας, Πάσσος Β. (46' λ.τ. Γκαραγκούνης Β.), Γκαραγκούνης Σ., Γκαραγκούνης Ε. (75' Ισούφης), Μπαντής Γ., Γαλάνης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Οικονόμου, Κουμπούρας, Κακαζούκης, Μανιώτης, Νεμπε, Παλάσκας (46' λ.τ. Πετράκης), Βούλγαρης (60' γιωργης), Νάστας (55' Κοντοβάς), Ρέψης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ