Βαθμολογία

Ανάσα για Σμόλικα, αγωνία για Νέα Πολιτεία (PICS)

Μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε σήμερα (8/4) η ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης στην έδρα της Αστραπής Νέας Πολιτείας για την 26η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Μια νίκη ανάσα για την ομάδα της Φαλάνης που έφτασε τους 35 βαθμούς, ενώ στην αγωνία παραμένει η Αστραπή που έμεινε στους 20 στην μάχη των ομάδων για παραμονή στην κατηγορία.

Ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, καλύτερο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε δυο ομάδες που όπως είπαμε παλεύουν για την επιβίωση τους, ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν καλός με τους γηπεδούχους να πατούν περιοχή ελάχιστες φορές και τους φιλοξενούμενους να κάνουν καλή διαχείριση παίζοντας με σφιχτή άμυνα έχοντας παράλλληλα και κάποιες ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα.

Μόλις στο 6' ο Κακαβίτσης, ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Αστραπής, με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 9' ο ίδιος παίκτης έκανε ωραίο σουτ με τον Μπρέλλα να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και απείλησαν στο 36' με το μακρινό σουτ του Κυριάκου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο έμπειρος Καραναστάσης, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τζουμάκης σε αντεπίθεση έκανε το σουτ για να διώξει σε κόρνερ ο πορτιέρο του Σμόλικα. Στην συνέχεια και στην επίθεση των φιλοξενούμενων ο Βάσσιος έκανε το σουτ για να μπλοκάρει ο Μπρέλλας και το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Δυο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Κακαβίτσης έκανε παράλληλη σέντρα με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 52' ο Μπρέλλας επενέβη σωτήρια αποκρούοντας δυο καλά σουτ του Κακαβίτση. Τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης ήταν στο 64' με ένα καλό σουτ του Τζουμάκη από πλευράς γηπεδούχων να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Τσιοφλίκη (Καραμπούλας, Δεδικούσης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Χλωρός (89' Μηνάς), Μπέτσης, Αλεξανδρής, Παπαμάνος, Τζουμάκης, Βενέτης, Φούντας, Κυριάκος, Σκόμπας (61' λ.τ. Ραμάϊ), Σιάρκος.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μανακούσιος, Δολιάνης, Κολοβός Κ, Κολοβός Χ., Πρίφτης, Κόκρας, Σκούπρας (77' Τανάγιας Χ.), Βάσσιος (90'+2 Τανάγιας Γ.), Ζερβούλης (90' Παπαδάμου), Κακαβίτσης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ