Βαθμολογία

Μπορούσε το θετικό αποτέλεσμα η κ-20 στο Περιστέρι

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα (8/4) το μεσημέρι η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Ατρόμητου στο γήπεδο Ηφαίστου για την 28η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα θα μπορούσε να είχε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς ήταν καλύτερη του Ατρόμητου στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ένα πέναλτι έκρινε το παιχνίδι και την νίκη για τους Αθηναίους.

Ατρόμητος (Κώστας Παρθενίου): Σαμπατάκος, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Παναγιωτόπουλος, Φαρία, Παυλής, Κάιο, Λαζαρίδης, Νταβιώτης.

Έπαιξαν και οι Κότσικος, Κουτρούλης, Δαλκαφούκης.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Αναγνώστης, Κυρίτσης Γ., Καλούσης, Κυρίτσης Θ., Μασούρας (72' Μαστακούλης), Δερμιτζάκης (46' Γεωργακόπουλος), Καραλούλης, Χατζής, Νούσιος, Μακρής (35' λ.τ. Κουσιάς).

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο τεχνικός των "βυσσινί" Μίλτος Ζιάκας με δηλώσεις του στο athleticlarissa. Ο κ. Ζιάκας τόνισε ότι ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο η ΑΕΛ ισορρόπησε και στην συνέχεια ήταν καλύτερη με αποκορύφωμα την φάση του 30' και την μεγάλη ευκαιρία των "βυσσινί".

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού της ΑΕΛ:

«Στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα δέκα λεπτά ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Εμείς ισορροπήσαμε στην συνέχεια και είχαμε φάσεις με αποκορύφωμα αυτή του 30' όταν το σουτ του Χατζή έδιωξε παίκτης του Ατρόμητου πάνω στην γραμμή. Το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκε ολοκληρωτικά, παίξαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, αλλά ένα πέναλτι που έγινε με πρωταγωνιστή τον Μασούρα έκρινε και το παιχνίδι».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ