Βαθμολογία

Εύκολα και απλά ο ΟΦΗ, 4-0 τον Αγροτικό

Με μια αναμέτρηση ξεκίνησε σήμερα (8/4) η 25η αγωνιστική της Football League με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει στο Γεντί Κουλέ τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι Κρητικοί ήταν χάρμα ιδέσθαι και νίκησαν εύκολα τους Θεσσαλονικείς με 4-0 καθαρίζοντας την αναμέτρηση από το ημίχρονο και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στην συνέχεια.

Μόλις στο 3' ο Πάγκαλος με πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου η οποία έκανε το 2-0 στο 17' με πλασέ του Μάνου και τρία λεπτά αργότερα ο Μητρόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το 3-0. Το πάρτι των Κρητικών δεν είχε τελειώσει και έτσι στο 42' ο Πάγκαλος με πλασέ πέτυχε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ, διπλασιάζοντας παράλληλα και τα προσωπικά του τέρματα.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης, Χαντί (83′ Βρεττός), Νάστος, Μητρόπουλος (62′ Χίσι), Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεβ (68′ Μπουρσέλης), Μάνος.

Αγροτικός Αστέρας (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης (63′ Γκέκας), Κουκόλης, Τάι (46′ Μέρντοβιτς), Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Φίλιπε.