Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για την Κ15!

Τη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε η ΑΕΛ Κ15 στο προπονητήριο των Δένδρων, απέναντι στην αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του Ηρακλή.

Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο του Βασίλη Νάρη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε με το γκολ του Τσουμάνη Μ. στο 75' να πάρει τη νίκη κόντρα στο αξιόμαχο σύνολο του «Γηραιού».

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάσδρας τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε η ΑΕΛ Κ15:

Κουτσίκης, Δίχρης, Τσιμπόλης, Παπακωνσταντίνου, Τέλιος, Τσουμάνης Κ., Μπουζούκης, Μπάσδρας, Τσουμάνης Μ., Τσατσελάρι, Σταύρος

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν συνάμα οι:

Aθανασιάδης, Σκουλίδης, Χατζής, Κανούτας

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Athleticlarissa.gr με τον τεχνικό του συλλόγου Βασίλη Νάρη, απέσπασε το παρακάτω σχόλιο:

«Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που έχει μόνο δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε πειθαρχία. Εκμεταλλευτήκαμε τη φάση του 75ου λεπτού και πετύχαμε το γκολ. Θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ, καθώς δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες.»