Βαθμολογία

Παντελίδης: «Να πεθάνουμε στο γήπεδο»

Η αποφασιστικότητα υπήρξε έκδηλη για τον Ηρακλή που επιβλήθηκε με 1-0 του Λεβαδειακού σε αναμέτρηση που έγινε την περασμένη Τετάρτη (05/04) κόντρα στον Λεβαδειακό. Αναμφίβολα όμως κάθε εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες και πλέον λέξεις με τα λόγια και την ενθάρρυνση που έδωσε ο Σάββας Παντελίδης προς τους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές.

Η παρακάμερα του ματς για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κατέγραψε μία ιδιαιτέρως συγκινητική ομιλία που λειτούργησε ως «πηγή» έμπνευσης. Αναλυτικά:

«Έρχονται πάντα κάποιες στιγμές που λες πρέπει να δώσω το 100%, πρέπει να βγάλει η ομάδα μου το 110% που έχει. Σήμερα δεν πρέπει να βγάλετε μόνο το 110%, πρέπει να βγάλετε το 200%. Είμαι ευτυχισμένος που έχω εσάς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι περήφανος που έχω εσάς ποδοσφαιριστές μου σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος και περήφανος για εσάς. Είμαι σίγουρος πως θα βγείτε έξω και θα δείξετε ποιος κάνει κουμάντο, για εμάς, τους φιλάθλους, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας. Εμείς την ομάδα θα τη σώσουμε και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα καταθέσουμε ό,τι έχουμε, ό,τι έχει μέσα του ο καθένας θα το βγάλει στο γήπεδο», τόνισε ο 51χρονος προπονητής.