Βαθμολογία

Κουτσιανικούλης: «Θέλει ψυχή κόντρα στον Ατρόμητο...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή «Ο σκόρερ» του Λάζαρου Παπαδούλη φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος έκανε λόγο για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και αυτήν που πέρασε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε:

«Αφήσαμε τελείως πίσω αυτό τον αγώνα και το είπαμε και στα αποδυτήρια. Ήταν ενα άσχημο αποτέλεσμα χωρίς να το περιμένει κανένας. Δεχθήκαμε από το πουθενά τρία γκολ και ξαφνικά χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Μετά το ματς το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, όμως η ομάδα μας διαθέτει παίκτες που ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Είπαμε ότι θα το αφήσουμε πίσω και είμαστε μια γροθιά όλοι μαζί.»

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, τόνισε:

« Είναι τελικός και μονόδρομος εκεί που φτάσαμε πλέον είναι το μοναδικό μας παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Αύριο φεύγουμε νωρίς από τη Λάρισα για να κανουμε προπόνηση στην Αθήνα. Πηγαίνουμε έτοιμοι, όλο το σύνολο της ομάδας. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Θα είναι μια αναμέτρηση που η μπάλα θα καίει. Πρέπει να κερδίσουμε και να τελειώνουμε. Δεν μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία ότι θα πάρουμε μόνο ένα βαθμό. Μακάρι ο Θεός να μας δώσει το παιχνίδι, διότι βλέπουμε τι γίνεται με τις νίκες του Ηρακλη και της Βέροιας. »

Για το σημείο στο οποίο θεωρεί ο ίδιος πως θα κριθεί η αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, σχολίασε:

«Στη ψυχή θα κριθεί το παιχνίδι. Από την αρχή όποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει. Άμα μπούμε με το ''δεν φεύγει κανείς από εδώ αν δεν κερδίσουμε'' πιστεύω θα το πάρουμε. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»