Βαθμολογία

Χανιά: Θα τακτοποιηθούν όλα τα ζητήματα!

Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση όπου τοποθετείται για όλα τα καίρια θέματα της ομάδας. Ειδικότερα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επισημάνσεις που γίνονται σχετικά με τις οφειλές, αλλά και την επόμενη μέρα του σωματείου.

Για τις οφειλές σημειώνεται ότι, «παρά τις δύσκολες συγκυρίες που παρουσιάζονται (ανάκληση πιστοποιητικού – κατάπτωση εγγυητικής – προσφυγές) η ΠΑΕ με προσεκτικές κινήσεις και συντονισμένες προσπάθειες θα τακτοποιήσει όλα αυτά τα διαδικαστικά θέματα ώστε χωρίς καμία βαθμολογική επίπτωση να πάει στο στόχο της», ενώ για την επόμενη μέρα του σωματείου αναφέρεται ότι, «οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν έρθει σε επαφή με επιφανείς Χανιώτες παράγοντες, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει επιθυμία να ασχοληθούν με τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, ώστε τη νέα περίοδο κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά να φανεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα».

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, όπου σίγουρα δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που δίνεται στη δημοσιότητα μετά την τακτοποίηση του θέματος με τον Ανέστη Χατζηλιάδη, είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά θέλει να ευχαριστήσει τους ηρωικούς φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδος στο γήπεδο Μάλεμε με τον Αρη. Ακόμη, προς ενημέρωση των φιλάθλων, των μελών και των φίλων της ομάδας η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ενημερώνει ότι:

Τελειώνοντας η δύσκολη πράγματι εφετινή ποδοσφαιρική περίοδος στόχος της ΠΑΕ στα υπόλοιπα παιχνίδια είναι να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα την άνετη παραμονή και να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί βαθμολογικά. Ακόμα θέλει να γνωστοποιήσει προς όλους ότι παρά τις δύσκολες συγκυρίες που παρουσιάζονται (ανάκληση πιστοποιητικού – κατάπτωση εγγυητικής – προσφυγές) η ΠΑΕ με προσεκτικές κινήσεις και συντονισμένες προσπάθειες θα τακτοποιήσει όλα αυτά τα διαδικαστικά θέματα ώστε χωρίς καμία βαθμολογική επίπτωση να πάει στο στόχο της.

Ακόμα, βασικό μέλημα των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι η επόμενη ημέρα του σωματείου: Προς τούτο οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν έρθει σε επαφή με επιφανείς Χανιώτες παράγοντες, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει επιθυμία να ασχοληθούν με τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, ώστε τη νέα περίοδο κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά να φανεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα. Τέλος, συνεργάτης του κυρίου Παντέλη προσελήφθη ο προπονητής κύριος Χαρίτος Γεώργιος, κάτοχος πτυχίου UEFA Pro. Εκ του δελτίου Τύπου της ΠΑΕ».