Βαθμολογία

Στο «μικροσκόπιο» ο Ατρόμητος...

Αντιμέτωπη με έναν ακόμα μεγάλο «τελικό» βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή (9/4) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μετά και το μη επιθυμητό αποτέλεσμα στο AEL FC ARENA κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και το γεγονός πως οι υπόλοιποι της «ουράς» δείχνουν τα «δόντια» τους συλλέγοντας βαθμούς, το εν λόγω παράδειγμα αποτελεί «μονόδρομο» πλέον και για τους «βυσσινί».

Απέναντί τους βρίσκουν τον Ατρόμητο. Μια θεωρητικά αδιάφορη βαθμολογική ομάδα, καθώς δε στοχεύει σε τίποτα περισσότερο τη φετινή χρονιά. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο, βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος, με 35 βαθμούς. Προέρχεται απο διαδοχικές ήττες... Τόσο στη Νέα Σμύρνη όταν και ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Πανιώνιο, όσο και στην έδρα της όταν ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-0, σε ένα παιχνίδι όπου δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική απέναντι στον Δικέφαλο, παρά το γεγονός πως σημείωσε δύο τέρματα που ακυρώθηκαν ως οφσαϊντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίου, δεν ήταν ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας τους και αποδοκίμασαν τον προπονητή Σα Πίντο, ιδιαίτερα στην αλλαγή του Ντιγκινί με τον Πλατέλλα στο 77ο λεπτό.

Αποδοκιμασίες είχαμε και μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τους γηπεδούχους να χάνουν με 2-0 από την ομάδα της  Θεσσαλονίκης.

Σε άλλα νέα για την ομάδα του Περιστερίου, σε οριστική συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού ήρθε ο ΠΑΟΚ στα 800.000 ευρώ.

Η βασική ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει τους Γκορμπούνοβ, Μανιάτη, Φυτανίδη, Ζησόπουλο, Τόνσο, Κατράνη, Ούμπιδες, Κυριακίδη, Κιβρακίδη, Λε Ταλέκ και Ντιγκινί.

Ως αλλαγές συνάμα έλαβαν χρόνο συμμετοχής οι Λημνιός, Πλατέλλας και Κοντοές.

Με δεδομένο πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί για τους Περιστεριώτες στο ματς με τον Δικέφαλο, δεν περιμένουμε ιδιαίτερες αλλαγές και στο σχήμα που θα παρατάξει ο Σα Πίντο στην Κυριακάτικη (9/4) αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Βέβαιως όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν και με την επίσημη ανακοίνωση της αποστολής που θα πλαισιώσει τον Ατρόμητο κόντρα στους «βυσσινί».

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ