Βαθμολογία

Μερική κατάπτωση εγγυητικής επιστολής για τον Ηρακλή

Άλλο ένα πρόβλημα προέκυψε για τον Ηρακλή, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη συνεδρίαση της Πέμπτης (6/4) αποφάσισε τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής του επιστολής.

Το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε από τον πρώην παίκτη του «Γηραιού» Παύλο Κυριακίδη και όχι μόνο, συνεπώς εντός των επόμενων 15 ημερών θα πρέπει οι «κυανόλευκοι» βάσει νόμου να συμπληρώσουν ολόκληρο το ποσό της εγγυητικής.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος «καθάρισε» την εκκρεμότητα με τον ιδιώτη Χρήστο Αρβανίτη, νέα αναβολή πήραν οι υποθέσεις της ΑΕΛ, του ΠΑΣ Γιάννινα και της Καλλονής σχετικά με «Αλκαζάρ», ΠΕΑΚΙ και Ταρλά αντίστοιχα, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με την Κέρκυρα για το ΕΑΚ Κέρκυρας. Αναλυτικά: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Αίτηση του τρίτου Χρήστου Αρβανίτη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

- Αίτηση της εταιρείας “HELLASOD A.E.” περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

- Αίτηση του αθλητή Παύλου Κυριακίδη και των εταιρειών “PLANET EUROPE MANAGEMENT LTD” και “Α.Κ. ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΒΕ.Τ.Τ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.

α) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ

β) ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

- Ακρόαση ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ. (εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 27-4-17

- Ακρόαση Π.Ε.Α.Κ.Ι. – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σχετικά με την τήρηση των όρων της μεταξύ τους σύμβασης. (εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 11-5-17

- Ακρόαση Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ σχετικά με οφειλές της ΠΑΕ από τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

- Ακρόαση ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ σχετικά με την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων της ως άνω ΠΑΕ προς το ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 27-4-17»