Βαθμολογία

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (6/4)

Συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, με παρόντα τα τρία μέλη της, δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Δήμητρα Φροξυλιά και Εμμανουέλα Κολοβέτσιου και αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου, πήραν τις παρακάτω αποφάσεις:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Στην ομάδα Λάρισα 2012 για τη συμπεριφορά οπαδού της κατά τη διάρκεια του αγώνα Σμόλικας – Λάρισα 2012 της 2/4, που προκάλεσε 15λεπτη προσωρινή διακοπή αγώνα, επιβάλλει την χρηματική ποινή των 100 ευρώ (υπότροπη).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

  • Στον παράγοντα της ομάδας Φαλανιακός κ. Αστ. Αμανατίδη, για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 2/4 μεταξύ των ομάδων Αετός Μακρυχωρίου – Φαλανιακός επιβάλει την ποινή αποκλεισμού για 1 αγωνιστική.
     
  • Στον προπονητή της ομάδας Τύρναβος 2005 κ. Χρ. Λόλα, που αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα της 2/4 μεταξύ των ομάδων Τύρναβος 2005 – Π.Ο.Ε. για έντονη διαμαρτυρία, επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.
     
  • Στον προπονητή της ομάδας Δόξα Αργυροπουλίου κ. Νικ. Παπανικολάου, που αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα της 2/4 μεταξύ των ομάδων Δόξα Βλαχογιαννίου – Δόξα Αργυροπουλίου για έντονη διαμαρτυρία, επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΜΗ ΔΙΕΞΑΧΘΕΝΤΑ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας Μαρίνος Αντύπας – Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων της 2/4, που δεν διεξήχθη αφού η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προσήλθε στο γήπεδο, κατακυρώνεται υπέρ της γηπεδούχου με +3 βαθμούς και 3-0 τέρματα. Από την ομάδα Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων που δεν προσήλθε να αγωνιστεί, αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου και της επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 17, παρ. 2 του ΚΑΠ ερασιτεχνικών ομάδων).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Α., 1233411 Λαρισαϊκός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΟΥΛΙΟΥΜΠΑΣ Δ., 1218185, Συκέα, εξύβριση των Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Κ., 549760, Αναγέννηση Καλοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΑΠΑΤΑΣ Γ., 1321611, Θερμαϊκός Στομίου, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Ν., 1177812, Αστήρ Ν. Περιβολίου, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.