Βαθμολογία

Πάντα δίπλα στα σωματεία της Λάρισας ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης

Ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης εδώ και πολλά χρόνια στέκεται δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού μας και προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο του τοπικού ποδοσφαίρου της Λάρισας με έμπρακτο τρόπο.

Ο ίδιος βρέθηκε την Τετάρτη (5/4) στους Νέους Πόρους (παρά το μεγάλο φόρτο της εργασίας του με το εργοστάσιο κρεάτων που έχει εδώ και πολλά χρόνια στους Αγίους Αναργύρους) και παρακολούθησε την προσπάθεια του Αχιλλέα Φαρσάλων στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Μαζί του ήταν ο εραστής του τοπικού ποδοσφαίρου Τέλης Γκούμας που είναι στο πλευρό του στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΛ, ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων Χρήστος Μπασαγιάννης καθώς και πρόεδρος του Αετού Αμυγδαλέας Χρήστος Καραμούτης.  

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΛ το προσεχές καλοκαίρι και δίπλα του έχει όπως φαίνεται ένα πολύ μεγάλο μέρος των σωματείων του νομού μας, αφού ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και φιλόδοξος και έχει προσφέρει πολλά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο απ’ όποιο πόστο και αν διετέλεσε και επιθυμεί με την υποψηφιότητά του να προσφέρει ακόμη περισσότερα..

«Μύρισαν» εκλογές στη Λάρισα και πραγματικά όσο περνούν οι μέρες η αγωνία κορυφώνεται στο δρόμο για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΠΣΛ.