Βαθμολογία

Διαμαρτυρία της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον ορισμό Βεργέτη!

Λίγη ώρα μετά τον ορισμό των διαιτητών της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται έντονα για τον ορισμό του Δημήτρη Βεργέτη ως δεύτερος βοηθός στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαμαρτύρεται εντονότατα για το ορισμό από τους κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη ως βοηθού διαιτητή του Βεργέτη από τον σύνδεσμο Αρκαδίας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Βεργέτης υπήρξε ο αποκλειστικά υπαίτιος της ήττας της ΑΕΛ στον αγώνα Α’ γύρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ανέκοψε τους ποδοσφαιριστές μας με τρία ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ το σκορ του αγώνα ήταν 1-1 και ήθελε 20 λεπτά να λήξει.

Ο ίδιος την αμέσως επόμενη Κυριακή ήταν διαιτητής στον αγώνα των Κ20 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ , όπου η ΑΕΛ κέρδιζε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και αυτός με πρωτοφανείς διαιτητικές υποδείξεις οδήγησε την ομάδα μας σε ήττα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας και είχε και εντονότατο επεισόδιο με τον κ. Κούγια. Ο Βεργέτης είναι συγγενής του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Στάικου Βεργέτη».