Βαθμολογία

Παραφέστας: «Η προσοχή μας στο πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός του Αχιλλέας Φαρσάλων Τάκης Παραφέστας μίλησε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ποσειδών Ν.Π. για το Κύπελλο Ερασιτεχνών και τόνισε πως η προσοχή τους είναι πλέον στο πρωτάθλημα.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για το πολύ ωραίο παιχνίδι. Από την πλευρά μας επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου, θα δεχθείς γκολ. Καλή ήταν η διαιτησία, αν και θα μπορούσε να βγάλει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο (σ.σ. στον Σδούγκα στο 33’) για μαρκάρισμα στον Βούλγαρη στο α’ ημίχρονο. Συνεχίζουμε πλέον την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα».

Π. Παρασίδης (Ποσειδών Ν.Π.): «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Το λέω και κυριολεκτώ. Νομίζω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι, είχαμε πιο καθαρές φάσεις ακόμα και στο α’ ημίχρονο, όπου ο αντίπαλος είχε ένα 20λεπτο αρκετά καλό. Καταφέραμε να έχουμε τρία τετ α τετ, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και ενδεχομένως μας αδικεί το α’ ημίχρονο υπό αυτήν την άποψη. Στο β’ ημίχρονο νομίζω δεν κινδυνέψαμε ούτε μία στιγμή, είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες, σκοράραμε και φτάσαμε στη νίκη».