Βαθμολογία

«Να εξουδετερώσουμε τα ''κλειδιά'' του αντιπάλου»

Την άμυνα και την εξουδετέρωση των σημαντικότερων παικτών της ΤΣΣΚΑ, επεσήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ως σημεία-κλειδιά της αυριανής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ρωσική ομάδα (20:00), κατά την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» για την Μόσχα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 50χρονος τεχνικός:

Για το που θα κριθεί η αυριανή (07/04) αναμέτρηση:
«Παίζουμε ένα παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, είναι μια ομάδα που είναι φαβορί για να πάρει ξανά το τρόπαιο. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ιδίως αμυντικά μιας και έχουν την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα. Θέλουμε να εξουδετερώσουμε όσο αυτό είναι δυνατόν τα σημεία «κλειδιά» του παιχνιδιού τους και στην επίθεση να είμαστε έτοιμοι να “διαβάσουμε” ό,τι μας δίνει η άμυνα. Μπορεί το παιχνίδι να είναι βαθμολογικά αδιάφορο μιας και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τις θέσεις που θα τερματίσουν στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, αυτό, όμως, δεν μειώνει τη σημασία του αγώνα γιατί πρόκειται για δύο παραδοσιακές ομάδες στην Ευρώπη, δύο από τα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα οποία αναμετρούνται μεταξύ τους. Οπωσδήποτε είναι ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι της Ευρωλίγκας και ασφαλώς θέλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα».

Για το πώς επηρεάζουν οι τραυματισμοί την εικόνα της ομάδας:
«Σίγουρα έχουμε την πολυτέλεια πλέον, χωρίς την πίεση του αποτελέσματος σε αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, μας λείπουν κάποιοι παίκτες, αλλά θεωρώ, όπως έχω πει πολλές φορές, όλο το υλικό είναι αξιόμαχο και αξιόλογο και αυτό που θέλουμε είναι όλοι μαζί να παλέψουμε και αυτό το παιχνίδι, όπως θα παλέψουμε και όλα τα άλλα ματς».