Βαθμολογία

Πηλαδάκης: «Τώρα μας χρειάζεται όλους η ομάδα»

Η ομάδα τώρα χρειάζεται την συμπαράσταση των φιλάθλων της σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην προέδρου της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη.

Ο κ. Πηλαδάκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο και για τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια, λέγοντας ότι δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι και αναφέρει ότι στην σύμβαση για το ARENA ότι αναφέρεται είναι πρόταση του νυν μεγαλομετόχου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Πηλαδάκη:

«Χωρίς ίχνος δηκτικότητας διότι έχουμε βρεθεί στην θέση του κ. Κούγια και κατανοούμε πλήρως την ψυχολογία που υπάρχει, συμφωνούμε μαζί του προτρέποντας τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και όχι απέναντι, τώρα μας χρειάζεται όλους η ομάδα. Μίλησε όμως ο κ. Κούγιας για τσακωμούς και διχόνοια μήπως να το ψάξει λίγο διότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι;

Κανένας εκβιασμός δεν υπήρξε για το παραχωρητήριο, ότι αναφέρεται στην σύμβαση είναι η πρόταση του ίδιου του κ. Κούγια την οποία και αποδεχτήκαμε, του θυμίζουμε ότι την χρόνια της ανόδου δεν πλήρωσε ενώ εμείς καλύπταμε όλα τα τραπεζικά έξοδα και μεγάλο μέρος των λειτουργικών βασιζόμενοι μόνο στον λόγο του ότι θα πληρώσει με την άνοδο. Τέλος εάν όντως κάποιες ομάδες δεν μεταμορφωθούν σε Μπαρτσελόνα, η ομάδα θα ήταν ψηλότερα στην βαθμολογία και δικαιούται να σωθεί.

Πηλαδάκης Κωνσταντίνος»