Βαθμολογία

Μάριν: «Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά Κύπελλο»

Χαρούμενος για τη νίκη στην Κέρκυρα, η οποία συνδυάστηκε με δικό του τέρμα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο την επόμενη αγωνιστική και στη συνέχεια να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για τα ματς του Κυπέλλου. Αναλυτικά:

-Για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας αλλά και του ίδιου: «Σήμερα παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση μας και προσωπικά με τη δική μου απόδοση και από το γκολ που πέτυχα. Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα».

-Στα τελευταία δύο παιχνίδια βλέπουμε τις πραγματικές ικανότητες σου; «Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και για την ομάδα αλλά και για μένα. Τα πράγματα είναι καλά μέχρι στιγμής για εμάς. Άλλα όπως ξέρουμε πως όταν όλη η ομάδα παίζει καλά, τότε ο κάθε παίχτης μεμονωμένα βελτιώνεται. Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά έχουμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε».

-Ανυπομονείς για το πρώτο σου πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό; «Ήταν ένα μακρύ πρωτάθλημα μέχρι να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Ανυπομονούμε αυτό το Σαββατοκύριακο να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, έτσι ώστε μετά να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας, το Κύπελλο, την επόμενη εβδομάδα».