Βαθμολογία

Βεργέτης: «Κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα μας»

Στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του Αστέρα που έφερε και τα τέσσερα τέρματα αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Αρκάδων Στάικος Βεργέτης.

Ο τεχνικός του Αστέρα αναφέρθηκε και στην λαχτάρα της ΑΕΛ για ένα αποτέλεσμα, αφιέρωσε την νίκη στον κόσμο του Αστέρα, ενώ σε ερώτηση για το όριο τόνισε ότι δεν μπορεί να πει κάτι οποιοσδήποτε με σιγουριά.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Βεργέτη:

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα μας στις αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο εκεί που πετύχαμε τα γκολ. Μια νίκη που μας έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ στο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΛ με την λαχτάρα για το αποτέλεσμα, αλλά και παρότι δεχτήκαμε γκολ τα καταφέραμε. Τα παιδιά νομίζω πήρανε σήμερα αυτό που σε αρκετά παιχνίδια στερήθηκαν, αφιερώνουμε την νίκη στο κόσμο μας και τον καλούμε να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθειά μας».

Σε ερώτηση για το ποιο μπορεί να είναι το όριο παραμονής ανέφερε:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο θα πάει το όριο γιατί σε κάθε αγωνιστική βλέπουμε αποτελέσματα που δεν δίνουν σιγουριά. Σκεφτείτε ότι ούτε εγώ ο ίδιος έχω κάνει υπολογισμούς για αυτό».

Σε ερώτηση για το ότι ομάδες που είναι χαμηλά κάνουν νίκες, αν οφείλεται στην αγωνιστικότητα τους ή αν αυτό οφείλεται σε αδιάφορες ομάδες είπε:

«Νομίζω και τα δυο κριτήρια παίζουν ρόλο. Σίγουρα το θηρίο είναι επικίνδυνο όταν είναι πληγωμένο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά να ξέρετε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή βγάζουν έξτρα πάθος και έξτρα κίνητρο».

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε εντολή οπισθοχώρησης στην επανάληψη τόνισε:

«Όχι δεν υπήρξε εντολή οπισθοχώρησης. Και με τον Λεβαδειακό μετά το 1-1 και μετά το 1-1 στο Αγρίνιο η ομάδα απλώς προσπάθησε να διαφυλάξει τα κεκτημένα της».