Βαθμολογία

Πάους: «Στη φάση αυτή μετράνε μόνο οι βαθμοί»

Στο γεγονός ότι στην παρούσα φάση μετράνε μόνο οι βαθμοί στάθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΛ Αντρέ Πάους μετά την βαριά ήττα των "βυσσινί" από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του και την κακή εμφάνιση, αναφέρθηκε στο ότι στα πρώτα 15 λεπτά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ δεν ακούμπησε την μπάλα και από το πουθενά βρέθηκε να νικά 0-3, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός μήπως χρειαστούν τρεις νίκες για την παραμονή.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή της ΑΕΛ:

«Πρώτη μου εμφάνιση, άσχημο ντεμπούτο, μια κακή εμφάνιση και ένα κακό αποτέλεσμα. Νομίζω είδατε το παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, λάθη που κόστισαν καθώς σε κάθε μας λάθος ο Αστέρας πετύχαινε γκολ. Στα πρώτα 15 λεπτά ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε την μπάλα και παρόλα αυτά χάναμε 3-0. Κάναμε το 3-1 και είχαμε την ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι να κάνουμε το 3-2 πριν το ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα και να δουλέψουμε σκληρά για τα τρία παιχνίδια, τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και στην φάση αυτή μόνο οι πόντοι μετράνε και πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής».

Σε ερώτηση για την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης είπε:

«Όπως είπα και στην αρχή δεν με ενδιαφέρει η εικόνα του αντιπάλου, αλλά σίγουρα αυτή η εικόνα δεν αντικατοπτρίζεται στα πρώτα 15 λεπτά όπου ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε μπάλα. Όμως ο Αστέρας τα κατάφερε και πήρε τους τρεις βαθμούς».

Σε ερώτηση για το αν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στις επόμενες μέρες με δεδομένο το μικρό χρονικό διάστημα είπε:

«Δεν είμαστε μάγοι, δεν είναι εύκολο. Εμείς πρέπει να είμαστε συμπαγείς σαν ομάδα, σαν οικογένεια. Προσωπικά είδα πολύ ενέργεια στο παιχνίδι, όμως θα πρέπει να παίζουμε έξυπνα στην άμυνα για να αποφεύγουμε τα λάθη».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να χρειαστούν ακόμα και τρεις νίκες με δεδομένα τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων ανέφερε:

«Εμείς κάθε φορά προσπαθούμε να νικήσουμε τα παιχνίδια που έχουμε και αυτός είναι ο στόχος να μείνουμε στην Super League. Πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τους βαθμούς και αν με έξι πόντους σωθούμε θα είμαι ευχαριστημένος».